Когато в дома има болен: прочистване на енергиите по метода на Джуна

Вярата е в състояние да помогне винаги, казваше Джуна. Вярата в Господ, и най-вече вярата в нас самите. Джуна беше необикновена жена, с необикновена съдба. Лечителката не спря...

1573 0

Вярата е в състояние да помогне винаги, казваше Джуна. Вярата в Господ, и най-вече вярата в нас самите.

Джуна беше необикновена жена, с необикновена съдба. Лечителката не спря да помага на нуждаещите се дори в най-тежките и скръбни за нея години – времето, което прекара в самота след неговата смърт.

В продължение на дълги месеци тя се грижи за сина си, който е пострадал от тежка катастрофа. Нейният начин на лечение, наречен „терапевтично докосване“, постоянните молитви, прочистването на помещенията, и най-вече – Вярата, ѝ помагат да задържи любимия си човек жив по-дълго, отколкото са прогнозирали лекарите.

Когато синът на Джуна-Вахтанг умира, тя е шокирана. Всяка събота Джуна ходи до гробището, въпреки че смята, че: „Смъртта не съществува, ние винаги се връщаме на този свят, под една или друга форма“. Без живота на сина си лечителката губи смисъла на своя собствен живот и… умира.

„Вярата ще ви даде криле!„, казваше Джуна. Хармонията вътре в нас е немислима без хармонията около нас.

Днес събрахме за вас съветите на великата лечителка Джуна за пречистване на дома, в който има болен човек.

Може да вярвате, че това ще помогне, и този метод действително да проработи за вас. А може и да не повярвате. Може да подминете и след време да съжалите, че поне е трябвало да опитате…

Първо, почистете навсякъде. Пометете пода, стените, тавана. Измийте прозорците. Изхвърлете всичко старо и ненужно. Оставете само най-необходимото. В дома е най-добре да няма други цветя, освен мушкато. Мушкатото и здравецът са цветя, които имат необикновена сила за славянските народи. Не се разрешава да има стръкове и изкуствени цветя. Една саксия да е, но в нея да има здраво и силно цвете.

Всяка седмица почиствайте пода, ако е възможно, или част от мебелите със солена вода. Със солен разтвор задължително се почистват откритите части – двор, стълбищна площадка и тераси.

Прочистване на енергиите по метода на Джуна, когато в дома има болен

loading...