Кои са най-големите слабости и лъжи на зодиите

Всяка зодия има някаква своя черта, „слабост“, за която не иска другите да знаят, а когато се оказва в ситуация, когато би могла да бъде разкрита, тя решава...

1231 0

Всяка зодия има някаква своя черта, „слабост“, за която не иска другите да знаят, а когато се оказва в ситуация, когато би могла да бъде разкрита, тя решава да лъже.
Но понякога е добре да се изправим пред себе си и да разпознаем нашите слабости, защото всеки има и никой не може да очаква от нас да бъдем съвършени.
Какви са най-често срещаните лъжи, които произнасят знаците от Зодиака:

Овен: Аз съм спокоен и не се ядосвам

Изключително темпераментният Овен много лесно „пламва“, но не иска другите да знаят, че понякога не може да контролира чувствата си на гняв и безпокойство. Но вместо да ги криете, би било по-добре да поработите върху контрола на собствения си темперамент и лекото му облекчаване.

Телец: Аз не ревнувам

Телецът иска да остави впечатление на човек с голямо самочувствие, така че признанието, че е ревнив за него е като да признае поражението. Вярно е, че Телецът е доста предразположен към ревност, но умело го прикрива. Когато честно признае, че ревнува, може да е по-лесно да се справи с това, което чувство.
Близнаци: Не осъждам

Независимо от това колко се опитваме да бъдем отворени за различията и разбирането на различните, всеки от нас понякога осъжда. И близнаците просто не искат да признаят, че те осъждат другите, въпреки че често го правят. Те искат другите да ги възприемат като личности с открито мислене и осъзнават, че тенденцията да осъдят недостатъците е нещо, над което трябва да поработят.

Рак: Добре съм

Никой не крие чувствата си толкова добре. Всъщност става дума за една от най-емоционалните зодии в хороскопа. Лошите неща около тях силно ги засягат, но по-скоро ще излъжат, че са добре, отколкото да си признаят, че нещо ги притеснява. Не се крийте непрекъснато зад черупката си.

Лъв: Добре съм

Гордостта на Лъва е по-важна от всичко и ще бъде много трудно да признаят, че някой или нещо ги е наранило. Той ще го задържи в себе си, ще сложи усмивка на лицето си и позиция, изпълнена със самочувствие и ще измами хората. Но той изобщо не е наясно каква облекчение би почувствал, ако каже истината.

Дева: Не съм стресиран

Най-големите перфекционисти в хороскопа, Девите искат винаги всичко да бъде безпроблемно, перфектно и „под конец“, а като се има предвид, че не винаги е така, те често са под стрес. Но Дева много добре знае как да действа хладнокръвно. Опитайте се да се отпуснете и да осъзнаете, че не всичко трябва да е перфектно, всъщност не може да бъде!

loading...