Кои зодии ще бъдат много богати и ще печелят пари с лекота цял живот?

Всеки зодия има собствен капацитет за създаване на благосъстояние.Въпреки това, някои зодии имат по- добра основа за печелене на пари с много по-малко усилия от другите. Овен Тяхното...

894 0

Всеки зодия има собствен капацитет за създаване на благосъстояние.Въпреки това, някои зодии имат по- добра основа за печелене на пари с много по-малко усилия от другите.

Овен

Тяхното отношение към парите е доста детинско. В състояние са да си задоволяват екстравагантните капризи, защото искат да парадират със скъпи автомобили, бляскав имидж и вече дават пари за свои лични удоволствия. Парите обичат овена и винаги има повече от достатъчно.

Телец

Телецът е знак за здраве и благополучие и хората, които са родени в този знак имат доста късмет с парите, но и са ценни работници. Като правило, почти винаги наследяват пари и се радват на подаръци и големи суми , както от семейството, така и от приятели.

Близнаци

Искат да харчат, но искат и да имат пари. Често взимат на заем от приятели, роднини и почти винаги са в дългове. Искат да купуват евтини и ненужни дреболии, но за всичко, което се отнася до дома и техния комфорт никога няма да пожалят нито последната стотинка.

Рак

Ракът има екстравагантно отношение към парите, въпреки че се отнасят като вложител, но всъщност разумно боравят с парите. Спестяват всяка стотинка, а след това си купуват нещо, което отдавна желаят или ще ги похарчат за пътуване . Искат пари и винаги има калкулатор под ръка.

Лъв

Лъвовете много обичат да харчат и трудно умеят да спестяват. Като получат заплата, отиват в първият салон или на ресторант, след което ще си купят една книга, ще осъществят някоя покупка, ще вземат подаръци за децата, после за къщата и парите ги няма.

Дева

Девата е най-големият вложител в зодиака и упорито събира стотинка по стотинка. Темпераментът на Дева е такъв, че лесно могат да се посветят изцяло на изкарването на пари.

loading...