Kои зодии си подхождат най-много в любовните страсти

Както във всяко нещо, така и в сексуалните отношения има партньорства, които си подхождат. Хората, с които най-добре се разбирате на работа, в университета и… в леглото Предлагаме...

796 0

Както във всяко нещо, така и в сексуалните отношения има партньорства, които си подхождат. Хората, с които най-добре се разбирате на работа, в университета и… в леглото

Предлагаме ви да разберете кои зодии си подхождат най-много в любовните страсти, но и да разберете защо.

Овен

Представителите на зодия Овен са горещи и нетърпеливи. Те обичат да действат по-бързо. Не очаквайте много романтика от тази зодия, предпочитат здравия, енергичен секс.

Сексуално подходящи партньори са: Лъв, Стрелец, Близнаци и Водолей.

Овенът се възбужда от по-агресивните партньори. Не харесват деликатността

Отблъскват се от повтарянето. Сексът по разписание всеки вторник и четвъртък е сигурен начин да отегчите Овена до смърт.

Една специална препоръка за господата – жените, които са представителки на зодия овен, се славят и като едни от най-красивите от зодиакалните знаци. Бъдете внимателни с тези огнени жени, но разберете защо.

Телец
Телците искат да бъдат бавно прелъстени. Те са чувствени и обичат да си отдават необходимото време, за да обмислят внимателно решенията си. Решат ли да ви се посветят – ще искат само вас. Телците харесват секс без усложнения и притежават либидо, което може да ви държи будни цяла нощ.

Сексуално си подхождат с Дева, Козирог, Рак, Скорпион, Риби

Харесват по-класическите начини за свалки. Просто сложете луксозни чаршафи, цветя в стаята, отворете бутилка вино и пуснете Бари Уайт.

Не харесват да бъдат притиснати до стената. Ако си падате по играчки за възрастни – по-скоро си го спестете. Телецът е традиционалист и не обича нестандартните удоволствия.

Близнаци

Тази зодия предпочита първо да се стимулира умствено и след това физически. Сексът ще бъде страстен и горещ, и вероятно с много думи.

Те обичат да комуникират всякак по време на секс, обичат и да говорят за секс открито. Излежаването ги изнервя, затова не го приемайте лично, когато вашият Близнак скочи от леглото веднага след кулминацията.

Сексуално си допадат с: Везни, Водолей, Овен, Лъв, Стрелец.

Еротичните разговори и новите пози определено възбуждат Близнаците. Разнообразявайте, защото Близнаците често си сменят настроенията и желанията.

Имайте предвид, че те не харесват вкопчването. Макар да могат да бъдат щастливо моногамни, те имат нужда поне да се чувстват свободни.

Рак
Раците са изключително емоционални и искат да имат връзка. А щом веднъж я получат, не можете да се измъкнете. Сериозни са, със силно собственическо чувство.

Сексуално си подхождат с: Телец, Дева, Козирог, Скорпион, Риби.

Лесно се възбуждат от вкусна храна. Лесно се отблъскват, ако нараните чувствата им.Раците са свръхчувствителни и освен това имат най-добрата памет в зодиака. Тя никога няма да забрави какво сте й причинили.

Лъв

Лъвът иска да бъде звезда и в леглото е също толкова драматичен, колкото и в живота. Той жадува признание и обожание и ако го аплодирате.

Те са изключително сексуални, изобретателни и предани.

Сексуално си подхождат с: Овен, Стрелец, Близнаци, Везни, Водолей

Безкрайните ласкателства, че е красив, забавен и страхотен в леглото, са някои от нещата, които ще подлудят тази зодия.

Не харесват да бъдат командвани в леглото. Лъвът обича той да се разпорежда и да действа.

Дева

Обичат да правят секс в красива среда. Те са романтични и подредени. Търсят спокойна връзка, в която да са по-малко агресивният партньор.

Включете Девата в своите фетиш фантазии, защо тези хора харесват по-интересната любовна игра.

Сексуално подходящ партньор за тях са следните зодии: Телец, Козирог, Рак, Скорпион, Риби.

Отнасяйте се с тях внимателно, обичат изненадите, четете им поезия и оценявайте тяхната безценна чувственост.

Какво ги отблъсква: Не се опитвайте да правите секс на пода. Те не обичат да са долу и на мръсно.

loading...