Кой е вашият зодиакален ангел? Звездни знаци и архангелите, които ви закрилят според зодията

Много от нас четат хороскопите си и познават астрологическите ни знаци. Но нова книга прави изненадващо твърдение, че всяка зодия е съчетана с архангел – небесно същество, което...

1138 0

Много от нас четат хороскопите си и познават астрологическите ни знаци.

Но нова книга прави изненадващо твърдение, че всяка зодия е съчетана с архангел – небесно същество, което може да бъде призовано да ви помогне, ако имате затруднения или се нуждаете от напътствие.

Ангеловият терапевт Дорийн Върчу и астрологът Ясмин Боланд се обединиха, за да обяснят как си звездната диаграма взаимодейства с всеки архангел в нова книга.

Докато вашият зодиакален ангел може да ви даде по-дълбоко разбиране за себе си, можете също да се обърнете към някой от архангелите за помощ в зависимост от това, от което се нуждаете.

 

ОВЕН

Ангелът ви е: Ариел

Овенът е свързан с пролетта. Ариел ви свързва, за да направи добра двойка.

Ариел е ангел, който помага на хората да направят нещата в живота, за да можете да се обърнете към Ариел, за да постигнете мечтите си, особено ако искате да подобрите взаимоотношенията си.

Тези родени под знака на Овен са склонни да се втурват наоколо и понякога са егоисти, така че ако сте наясно, че трябва да забавите или усетите, че егото ви поглъща, призовете Ариел, за да ви напомня да мислите за това как другите се чувстват.

 

БЛИЗНАЦИ

Ангелът ти е: Задкиил

Близнакът е за безгрижният флирт на зодиака, а Задкиил е за прошка.

Ако знаете, че сте прекалено повърхностни или разхвърляни и нямате достатъчно силна връзка с хората в живота си, той може да ви помогне.

По същия начин, ако сте имали голям спор с някого, помолете Задкиел да ви помогне с прошка.

Близнаци имат тенденция да следват разума си повече от сърцата си.

Свързването със Задкиел може да ви свърже отново с емоционалния ви център. 

РАК

Ангелът ви е: Габриел

Този знак на звездата и ангелът са свързани с родителството. Ако се опитвате да забременеете, помолете Габриел за помощ при зачеването.

Докато Раковете са много добри в управлението на парите, Габриел също ще ви помогне да търсите съдбата си, особено ако сте художник или писател.

За Раковете е естествено да се грижат, така че ако искате да имате по-щастлив домашен живот или имате нужда от повече време, за да се грижите за себе си, това са неща, с които Габриел може да ви помогне.

 

ЛЪВ

Ангелът ви е: Рациел

Лъвовете са свързани с драма и шоуменство, а ангелът Рациел е доста озадачаващ.

Лъвовете е забавно да се намират наоколо и могат да бъдат великодушни и щедри, но също така имат тенденция да свиват светлината на прожекторите.

Ако това е вярно за вас, помолете Рациел, за помощ. Всъщност всеки може да се обърне към

Рациел, ако доверието или егото им изчезнат извън контрол.

Ако имате връзка, която се нуждае от зарастване или фобия, която искате да преодолеете, говорете с Рациел.

ЗОДИЯ ДЕВА

Ангелът ви е: Метатрон

Архангел Метатрон е свързан с изцеление и отстраняване на лоша енергия.

Девите са добри в справянето с проблеми и проблеми и Метатрон приема тази конфронтационна енергия и я превръща в нещо положително.

Ако искате да анализирате трудна ситуация и да стигнете до правилното заключение, Метатрон ще ви насочи в най-добрата посока. Метатрон е полезен и ако се чувствате самокритични.

Девите са с естествени тревоги и лечебната енергия на Метатрон може да отстрани лошото чувство.

 

ВЕЗНИ

Ангелът ви е: Джофил

Везните често се опитват да постигнат баланс в живота и Джофил може да ви помогне, ако не се чувствате безучастни.

Той често се нарича ангел фън шуй, защото той помага да се изчисти затрупването както в дома ви, така и умственото претрупване, което спира да постигате мечтите си.

loading...