Кой знак сте и какво ви очаква през 2018 според астрологията на маите?

Астрологията на маите е обвита в мистерия. Точните значения на техните астрологически знаци все още не са напълно разгадани. Изследователи предлагат много съвременни интерпретации, базирани на културата на...

711 0

Астрологията на маите е обвита в мистерия. Точните значения на техните астрологически знаци все още не са напълно разгадани.

Изследователи предлагат много съвременни интерпретации, базирани на културата на маите и символиката, която са използвали. Много автори се опитват да ги тълкуват и според тях са определили прогнозата си за 2018 година.

Преди всичко, трябва да знаем какъв е нашият океански хороскоп въз основа на датата, на която сме се родили. Така ще съградим и представата какво да очакваме за знаците според тълкувателите на астрологията на маите през 2018 година.

Има и хора, които не вярват в предсказания, астрология и особено неизучена напълно. Но пък не пречи да се забавляваме с мистерията на маите.

LA LUNA DE MURCIELAGO (ЛУНАТА НА ПРИЛЕПА) 27 ЮЛИ – 22 АВГУСТ
Родените под този знак могат да бъдат много успешни. Може да решите да действате и да правите това, което според вас е най-доброто като лидер, но може и да не сте толкова добри във вземането на решения, тъй като има тенденции да станете натрапчиви. Ако успявате винаги да проверявате възможностите по пътя си, ще бъдете център на вниманието в добрия смисъл. През 2018 година вашите пътища понякога могат да бъдат неконвенционални, но това няма да има значение в дългосрочен план, особено ако те работят.

LA LUNA DE ALACRÁN (ЛУНАТА НА СКОРПИОН) 23 АВГУСТ – 19 СЕПТЕМВРИ
Ако сте родени под този знак, една от най-очевидните ви черти е вашата интелигентност. Имате страхотна памет, която може да бъде полезна за много неща. Тя може да се използва по положителен или отрицателен начин. Възможно е да не можете да прощавате и да забравяте онези, които са ви наранили. Вие държите на личното си пространство и може да се подразните, когато някой се опита да влезе в личния ви живот. През следващата година може да сте срамежливи и да запазите много от вашите велики качества скрити от другите хора. Дайте простор на възможностите си.

LA LUNA DEL VENADO (ЛУНАТА НА ЕЛЕНА) 20 СЕПТЕМВРИ –  17 ОКТОМВРИ
Родените под този знак, са известни като същества на красотата. Макар красотата да е дълбока, някои може да не са толкова физически благословени като други. Аурата, която излъчва отвътре, е достатъчна, за да привличате другите хора. Може да се случва късно и дори малко арогантно, но вие сте много креативни. През годината можете да провеждате много смислени разговори с хората, които обичате, но не се впускайте в безполезните дискусии. Очаквате да получите много обич от тези, които ви интересуват през следващата година. Ще я получите ако отвърнете със същото.

LA LUNA DELA LECHUZA (ЛУНАТА НА БУХАЛА) 18 ОКТОМВРИ- 14 НОЕМВРИ
Вашето силна интуиция може да е шега за някои хора, но вие знаете, че тя почти никога не ви е лъгала. Бухалът е нощно животно, което е мистериозно по много начини. Това е начинът, по който хората също ви възприемат. Маите ви съветват, че ще имате възможност да намерите идеи, които са били отхвърлени, но вие може да откриете начин да ги използвате в своя полза. Ще откриете повече за хората, ако се научите да им се доверявате.

LA LUNA DEL PAVO REAL (ЛУНАТА НА ПАУНА) 15 НОЕМВРИ – 12 ДЕКЕМВРИ
Паунът е известен като блестящ и лесно забележим, такива сте и вие. Забелязват ви където и да отидете. Конкурирате се с другите, особено на работното място, но носите страст във всички неща, които обичате да правите. Може да бъдете задвижвани от факта, че искате да сте най-добри във всичко. Нещо, което не винаги можете да бъдете. 2018 идва, за да се научите да дарявате на тези, които ви интересуват.

loading...