Коледна молитва, която сбъдва желания

Тези думи действително имат изключително мощен ефект. Твърди се, че ако ги изречете в сутрешните часове и вечерта на Коледа, животът ви може да се промени коренно –...

1168 0

Тези думи действително имат изключително мощен ефект.

Твърди се, че ако ги изречете в сутрешните часове и вечерта на Коледа, животът ви може да се промени коренно – не просто ще останете доволни от резултатите, а няма да ви се вярва, че това действително се случва с вас.

Не е изключено да получите предложение за нова работа или пък повишение на заплатата. От вас се иска само да приемете „подаръка”, който ви се предлага. Първият път, в който е необходимо да изречете тези вълшебни думи, трябва да е на Коледа.

Неслучайно е казано, че на Коледа стават чудеса. След това продължете да ги изричате всеки ден – сутрин и вечер в продължение на един месец. Не е изключено резултатът да дойде преди да е изтекъл месец от старта на молитвата ви. Не се съмнявайте в нейната мощ.

Дори да сте изпаднали в пълно отчаяние от живота и случващото се около вас, то нещата може да се променят към по-добро.

Това, което трябва да казвате на глас, е, че божиите дарове са и ваши дарове. С вас са божествената хармония, мир и изобилие. Любовта на Господ излиза от вас. Благословете всеки, който попадне в обкръжението ви, не трябва да таите завист и омраза.

Много важно условие е да сте искрени, когато изричате молитвата. Вярвайте, че нещата ще се случат и животът ви ще се промени към по-добро. Неслучайно е казано, че на Коледа стават чудеса. Възползвайте се максимално от това вълшебно време на годината, пише evolife.bg.

А ето я и молитвата:

“Даровете на Бога – са моите дарове. Аз използвам всеки момент от деня. С мен са Божествената хармония, мир и изобилие.

Божията любов излиза от мен, благославя всеки, който попада в моето обкръжение. Божествената любов ме лекува сега.

loading...