Купете си „Happy meal“ и…безплатна ваксина в McDonalds в Тексас

McMMR-Happy-Vaccine-Meal-600

Министерството на здравеопазването в САЩ  си партнира с McDonalds в Тексас  и предлага определен брой  безплатни ваксини при поръчка на меню от ресторанта, позовавайки се на Natural Society....

437 0

Министерството на здравеопазването в САЩ  си партнира с McDonalds в Тексас  и предлага определен брой  безплатни ваксини при поръчка на меню от ресторанта, позовавайки се на Natural Society.

Сигурно си мислите, че е поредната измислица или лъжа? Всъщност, не. Оказва се, че има една програма, която се нарича „безплатно ваксиниране“ и продължава от доста време в Амарило, Тексас. Ето и извадка от местен вестник от преди една година:

“ Градската управа на Амарило, съвместно с Департамента по здравеопазване и фондация Тексас ще предлагат безплатни ваксини за деца от 9 до 14 часа в ресторанта на McDonalds на 1815 S. Grand Street …“- Amarillo.com

Интересна е симбиозата между безплатните ваксини и веригите за бързо хранене, славещи се с храни, лишени от витамини, минерали, фибри и понижаващи имунната система в дългосрочен план.

loading...