Лариса Ренар: За да може човек да намери себе си, трябва да пусне другия

Ако този мъж е твой, той ще се върне, а ако не се върне, никога не е бил твой. Затваряте очи, поемате си въздух и при издишането си...

659 0

Ако този мъж е твой, той ще се върне, а ако не се върне, никога не е бил твой.

Затваряте очи, поемате си въздух и при издишането си го представяте застанал пред вас. Казвате му защо сте толкова привързана към него и така го обичате, от кои негови качества се възхищавате. От сърцето си му изпращате изумрудения поток на своята любов и си спомняте трите най-възхитителни момента с него. Казвате му колко сте му благодарна за това, че е бил част от вашия живот, за чувствата, които ви е подарил, за думите, които ви е говорил, спомняте си всичко най-хубаво, което ви е свързвало, и му благодарите, като му пожелавате щастие и свобода. Казвате му колко ви е тежко да се откажете от любовта си към него, но трябва да го пуснете от сърцето си. Поемате си дъх и си представяте как с всяко издишане той прави крачка наляво, към вашето минало.

Казвате: „Ти имаш твой път, аз имам моя път“. Давате му свобода и знаете, че ако това е вашият мъж, той непременно ще се върне. Още веднъж повтаряте: „Ти имаш твой път, аз имам мой път“. Вдишвате и издишвате, като му позволявате да си тръгне от вашия живот, от вашето сърце. Просто наблюдавате как той става част от вашето минало, като се отдалечава все по-наляво и назад.

Трети път повтаряте: „Ти имаш твой път, аз имам моя път“ и прочитате молитва за пускане:

loading...