Летен хороскоп

Имате още 4 месеца, през които да разбиете поне няколко сърца. Ако искате да обърнете страницата, ще имате врати, на които да почукате. Въпросът е готови ли сте...

1620 0

Имате още 4 месеца, през които да разбиете поне няколко сърца. Ако искате да обърнете страницата, ще имате врати, на които да почукате.

Въпросът е готови ли сте за промяна, защото петият дом носи не само романтика, но и плодовитост. За Овните, които копнеят за деца, това е добра новина. Останалите да бъдат внимателни и да използват предпазни средства. Освен в любовта късметът ще ви съпровожда и в работата.
Летен хороскоп за Телец

Благоприятните промени, с които започнахте годината, в началото ви изпълваха с ентусиазъм. Той малко по малко избледнява и на преден план изплува умората от допълнителните ангажименти. През юни ви предстои важно запознанство. Емоционалната ви интелигентност трябва да е на висота, за да не повторите грешки от миналото. Възможност да купите или да продадете имот, да увеличите семейството си (това включва и евентуална бременност или нов домашен любимец) или сериозна промяна в начина на живот.

Летен хороскоп за Близнаци

Пролетта пукна и следва лятото, времето когато да насочете неизчерпаемата си енергия в проекти за самоусъвършенстване и намерете начин да споделите новите си идеи с хора, които ще ги оценят. То ще се окаже плодотворно. Тази година главен акцент ще имат взаимоотношенията ви с другите. Като Близнак избягвате задълженията, но това лято ще ви се наложи да вземете някои важни решения както в личния, така и в професионалния си живот.

Летен хороскоп за Рак

Раци, излезте от дупката си, защото около вас гъмжи от пари. Възможно е тази година да бъде една от най-доходните в живота ви. Разковничето към успеха може би се намира в случайно решение, което ще вземете през юни. Обичате спокойствието на дома и живота без стрес и промяна, но сега имате рядка възможност. Не я изпускайте заради страха от новото и непредвидимото. Погрижете се за здравето си. Ядете прекалено много нездравословни храни, а тялото ви има нужда от пречистване. Преминете на здравословен хранителен режим или спрете поне месото.

Летен хороскоп за Лъв

Всеки Лъв иска да чуе: “Това е ВАШАТА година!” Е, добре, кога, ако не сега, ще го чуете с най-добро основание: Лъвове, това е вашето лято. В живота на всеки има моменти, в които се отварят не една, а едновременно всичките вратички към бъдещите успехи. През следващите месеци може би ще усетите вятъра на промяната. Време е сериозно да се заемете с това, което правите най-добре. Търсете ново работно място, изгответе си CV – точно сега не е подходящо да се отнасяте с пренебрежение към таланта си и да изпускате важни възможности.

Летен хороскоп за Дева

Това лято ще си почивате. Това противоречи на амбициозната ви и склонна към прецизни и сложни планове натура, което означава да не прибързвате с нищо. Единственият правилен начин да контролирате нещата е като се откажете от контрола. Насочете вниманието си към прощаване и сдобряване с хора, с които сте се раздалечили. През тази година ще развиете артистичната си страна – малко почивка за лявото полукълбо на мозъка ви. Извадете прашасалата китара от килера или се хващайте за боите и четката и действайте.

Летен хороскоп за Везни

loading...


Коментари