Летен женски хороскоп

Овен Любов, нов партньор и увлечение Имаш още 4 месеца, в които можеш да разбиеш поне няколко сърца. Ако искаш да обърнеш нова страница, ще имаш врати, на...

1143 0

Овен Любов, нов партньор и увлечение

Имаш още 4 месеца, в които можеш да разбиеш поне няколко сърца. Ако искаш да обърнеш нова страница, ще имаш врати, на които можеш да потропаш. Въпросът е дали си готова за промяна. За Овен, които копнеят за деца, има добра новина. Останалите трябва да бъдат внимателни и да използват предпазни средства. Освен в любовта щастието ще те придружава и в работата.

Телец Бебе или домашни любимци

Благоприятните промени, с които ти започна годината, в началото те изпълни с ентусиазъм. Той малко по малко изчезва, така че на преден план изплува умората от допълнителните ангажименти.

През май ти предстои важна среща. Емоционалната интелигентност трябва да ти е на втори план, за да не се повтарят грешките от миналото. Възможност да купиш или да продадеш имот, да увеличиш семейството (това включва и евентуална бременност или нов домашен любимец) или сериозна промяна в начина на живот.
Близнаци Нови идеи, ново щастие

Дойде време да излезеш от летаргията си. Насочи неизчерпаемата си енергия в проекти за самоусъвършенстване и намери начин да споделиш новите си идеи с хора, които ще ги оценят. Това ще даде плодородие. Тази година основен акцент ще има отношението с другите. Като Близнак искаш да избягаш от задълженията, но през 2018 г. ще трябва да вземеш някои важни решения както в личния, така и в професионалния живот.

Рак Къде е съкровището?

Излез от дупката, защото около теб се въртят много пари. Възможно е тази година да имате най-големите си доходи в живота си. Ключът към успеха може би се намира в случайно решение, което ще стане през юни. Обичате спокойствието на дома и живота без стрес и промяна, но сега имате рядката възможност. Не изпускайте шанса поради страх от нещо ново и непредсказуемо. Погрижете се за здравето си. Ядете твърде нездравословна храна, а тялото има нужда от пречистване. Започнете здравословен режим на хранене с повече салати и плодове.

Лъв Направете ново CV, очакват ви промени

Всеки Лъв иска да чуе: „Това е вашата година!“. Е, добре, кога, ако не сега, ще чуете това с добра причина: Лъвовете, това е вашата година. В живота всеки има моменти, в които се отварят не една, а едновременно всички врати към бъдещи успехи. През следващите месеци може би ще почувстваш щастието на промени. Време е сериозно да пристъпите с това, което правите най-добре. Потърси ново работно място и направи ново професионално CV – точно сега не е подходящо да се отнасяш с презрение към своя талант и да изпуснеш всички важни възможности.

Дева Край! Ставаш забавна

Тази година ще си починете. Това противоречи на амбициозните планове, които имате, а това означава да не избързвате с нищо. Единственият правилен начин да контролирате нещата, е като се откажете от контрола. Насочете вниманието към прошка и помирение с хората, с които сте разделени. През 2018 г. ще заминете за ваша любима дестинация, където ще имате малко почивка за лявото полукълбо на вашия мозък. Извадете прашната китара от килера, или велосипеда от гаража, или вземете четките и боите и действайте!

loading...