Луна в Овен от 12 януари

Днес Луната /oт 12.01.2019г., 10:17ч. до 14.01.2019г., 20:31ч./ навлиза в активния огнен знак Овен. Сега е много важно да направим равносметка и да си дадем много ясна и...

355 0

Днес Луната /oт 12.01.2019г., 10:17ч. до 14.01.2019г., 20:31ч./ навлиза в активния огнен знак Овен.

Сега е много важно да направим равносметка и да си дадем много ясна и обективна представа за изминалата една и половина година в живота ни – какво се е случило с нас самите, работили ли сме по темата да намерим своя истински потенциал и това което ни прави истински щастливи.

И направили ли сме първата крачка по това да изразим качествата на „Аз“-а, нашите дарби и таланти пред света.
В тези дни, можем да очакваме големи промени в живота ни и включване на кармата. И това, което ни е предначертано под форма на външни събития и неочаквани развръзки е доста вероятно именно сега да се прояви. Моя съвет е бъдете внимателни и имайте едно наум! Не прибързвайте. Преди да кажете или направите нещо пребройте до 10 наум. Това определено ще ви предпази от това да реагирате по начин, за който по-късно бихте съжалявали!
Намираме се в средата на коридора на затъмненията. Ако до сега не са се включили в живота ни, то определено можем да очакваме знаци на съдбата! Длъжна съм да предупредя и за опасност от инциденти, така че бъдете внимателни – с шофиране, с ходена на ски в планината, при работа с машини, въобще с всяка ситуация, която съдържа в себе си някакъв риск и минимална предпоставка дори да повлияе негативно в живота ви.
Отново си припомняме, че случващото се по затъмнения сме длъжни да приемем, без да се опитваме да му повлияем, защото малка е вероятността да успеем да го сторим. От друга страна – сами ние да предприемаме нови начинания, сега е напълно противопоказно. Дори уж на първо време един непринуден разговор може да прерасне в кавга с неочаквани последствия. така че ако възнамерявате да водите важни разговори или преговори, изчакайте началото на февруари. Ако задачите ви са неотложни бъдете максимално премерени и търпеливи в общуването с другите!
И колкото и силно да е желанието за активност и действия точно сега, по-скоро бъдете наблюдател и спокойно анализирайте ситуациите, отколкото пряк участник в тях или инициатор!

loading...