Луна във Везни! Енергийното влияние на периода-стремеж към хармония и любов!

Транзитите на Луната бързо профучават през ежедневието ни. Луната се движи доста бързо и за около месец успява да премине през всички 12 зодиакални зони, тоест през целия...

161 0

Транзитите на Луната бързо профучават през ежедневието ни. Луната се движи доста бързо и за около месец успява да премине през всички 12 зодиакални зони, тоест през целия кръг на зодиака.

Средно на всеки два дена и половина Луната се премества от един в друг зодиакален знак.
Винаги, когато Луната транзитира във Везни /от 28 декември до 31 декември/, в атмосферата витае нещо, свързана с планетата покровителка на този знак – Венера. Затова по време на Луна във Везни е добре да обърнем внимание на партньорството и партнирането, на любимия човек, на интимната си връзка като цяло.

Хубаво е да се стремим към мир, хармония, красота, справедливост и любов. Подходящи са занимания с изкуство и творчество, както и водене на преговори от всякакъв вид.

Сатурн – управител на знак Везни, неслучайно наречен повелител на времето ни учи най-вече на това – да бъдем центрирани в себе си, да бъдем здраво стъпили на земята, да усещаме моментът сега. Да бъдем наясно с миналото, с всичко през което сме преминали, извличайки поуката и правилните уроци за нас, най-вече с целта и задачата сега да сме наясно с нашия еволюционен път и посока на развитие, с това какви са нашите способности и възможности, и как най-добре можем да ги реализираме. Сатурн ни подтиква да гледаме с абсолютен реализъм на живота, на случващото ни се, на това да бъдем устойчиви и търпеливи с каквото и да се сблъскаме. Да бъдем достатъчно осъзнати какво искаме, какво притежаваме като потенциал и по какъв начин можем да го разгърнем.

Сатурн, като управител на транзитиращата Луна в знак Везни, в последните дни на 2018г. ще ни дари със своята специфична енергетика и добре е всеки от нас да си даде равносметка за някои важни неща в своя живот! И както знаем планетата на кармата поради близостта си със Слънцето е невидим за нас до 26 януари 2019г., като в момента е в етап на завършване и едновременно на стартиране на своя нов хелиакален цикъл.

loading...