Луната е в Дева: Възможност да превърнете негативните мисли в позитивни промени

С всеки изминал ден усещането ни за стабилност и сигурност ще се засилва, като на 26-ти януари очакваме изгрева на Сатурн за първи път от близо четиридесет дни,...

331 0

С всеки изминал ден усещането ни за стабилност и сигурност ще се засилва, като на 26-ти януари очакваме изгрева на Сатурн за първи път от близо четиридесет дни, в които не се виждаше на небосклона.

Определено чувството ни за здрава основа и прагматично мислене ще се увеличава, както и желанието ни да си поставяме реалистични цели, които впоследствие и да постигаме!

Луната, намирайки се в Дева, ще бъде под управлението на най-близката планета до Слънцето – Меркурий, който от своя страна на 24-ти ще се придвижи във въздушния и приветстващ новото начало знак Водолей. Но така или иначе Меркурий и на този етап е в образуваща квадратура с Уран – планетата на промяната и разрушаването на стените и бариерите, което ни води към вътрешна и външна свобода и множество възможности за постигане на нашите цели и мечти.

Ако до този момент пред нас или вътре в нас е стояла дадена пречка да реализираме това, което желаем, то сега на този етап можем да очакваме пълно освобождение и едно ново начало в живота ни.

Първоначално на вътрешен духовен, мисловен и чувствен план, а впоследствие и на външно чисто материално и физическо ниво.
Ако сме желали нещо много силно, но сме нямали доверие в самите себе си и в своите възможности, сега ще се убедим, че пред нас стоят големи възможности и немалки шансове за постижения. И много важно е тук да се каже, че това ще се случи ако ние сме готови на един нов начин на мислене. на един нов по-свободен и широкоскроен поглед към света и към другите. Изцяло от нас зависи в какво ще повярваме и доколко ще си дадем свобода сами на себе си!

Ако сами не вярваме в себе си, ако сами не чуваме шепота на сърцето си и сами не търсим и приветстваме новото и промяната в живота ни, то тогава можем да очакваме след началото на март 2019 година Уран да се включи като проява на неочаквани събития в нашата материална реалност. И колкото по-силно се придържаме към добре утъпканите пътеки, които обаче не ни водят към нищо добро, толкова по-разрушаващо може да бъде действието на седмата планета от Слънцето в живота ни. И обратното – колкото повече свобода даваме на вътрешните си пориви, на мислите и на идеите, колкото по-творчески и нестандартно подхождаме към живота и проблемите ни, толкова повече успех и реализация на начинанията ни можем да очакваме.

И квадратурата на Меркурий и Уран, която ще ни въздейства през целия ден на 23 януари, сряда ще има за цел да ни разкрие изцяло нови аспекти от нашия мисловен свят. Да ни покаже, че колкото повече сме готови на разчупено мислене и възприятие и за промяна, толкова по-лесно всъщност ще се реализират плановете ни и ще се нареждат замислите ни.

loading...