Луната е в Козирог: Днес е много силен енергиен ден!

Луната е в знак Козирог. В дните, когато се намира там, всичко е подчинено на дълга и отговорността. Ключовите думи са умереност,точност, порядък и акуратност. Дела, изискващи творчески...

901 0

Луната е в знак Козирог. В дните, когато се намира там, всичко е подчинено на дълга и отговорността.

Ключовите думи са умереност,точност, порядък и акуратност. Дела, изискващи творчески подход, трябва да се отложат за по-удачно време. През това време не сме способни да съпреживяваме на хората, даже самите себе си не жалим. Не се бойте от трудните задачи. Мислите са устремени към практическата страна на нещата, но ако човек не види незабавни резултати, губи търпение и допуска грешки. Всяка работа трябва сериозно да се обмисля. Ученето се удава с труд, материалът се запомня бавно, но надеждно.
Добре се усвояват точните науки. Уязвими са костната система, гръбначния стълб и долните крайници. Отложете визитата си при зъболекар. Във времето от 12:34ч до 22:15ч Луната ще се движи на празен ход. Не започвайте нищо важно, не посещавайте държавната администрация за уреждане на въпроси, не предприемайте важни решения, делови преговори.

Всичко ще бъде напразно и ще изхабите много нерви, ще срещнете много трудности, а краят ще е неясен. В 22:15ч Луната преминава в знак Водолей. 6 лунен ден започва от 11:17ч и продължава до 11:57ч на следващия ден – Той е свързан с усвояване на космическата енергия

Човек получава възможност да приема космическа енергия и космическа информация. В този ден към Земята идва мощен енергиен поток. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Ден за любов, смирение и прошка. През този ден не трябва да изразявате недоволството си от живота, от обстоятелствата, от себе си или другите. Всичко трябва да се приема такова, каквото е.

Възможно е да имате телепатична връзка с близък човек. Ден на интуитивното знание и за служене на другите. В семейството може да се прояви кармата. Полезно е да се направи нещо полезно за цялото семейство или поотделно за членовете му. Можете да проявите своите способности на различни поприща. Нараства способността да се материализират идеите, а също и възможности за разширение на контактите. Съвкупността от земния и небесния поток дават възможност на човек да реализира стоящите пред него задачи.

Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики. Днес мислете по- малко. Не затормозявайте съзнанието си с житейски грижи. Вашето самочувствие ще зависи преимуществено от поведението ви. Ако сте тъжни, ще започнат да ви мъчат хронически недъзи. Ако съумеете да се разпуснете, нищо няма да ви заболи.

Секс – В този лунен ден сексуални отношения трябва да бъдат спокойни, нежни и изпълнени с трепет. Това е време за класическия секс с традиционни пози.

loading...