Луната е в знак Дева: Обърнете внимание на знаците от съдбата тази вечер!

Бъдете внимателни към тайните знаци изпратени ви от съдбата. Постарайте се да мислите само положително. Създадените през тази вечер мисли могат съществено да повлияят на вашето бъдеще. Съветът към...

1085 0

Бъдете внимателни към тайните знаци изпратени ви от съдбата. Постарайте се да мислите само положително. Създадените през тази вечер мисли могат съществено да повлияят на вашето бъдеще. Съветът към вас е нищо да не се започва или планира, тъй като може да “затънете в блатото” или нещата да ви се реализират на обратно.

Много енергия в този ден отива за празно дърдорене – следете за думите си или по-добре замълчете. Няма да е зле, ако в този ден се ограничите от храна и секс, тъй като лесно се изразходва ценна енергия за ненужни цели. При спорове не се стига до добри резултати.

Тежък период, когато трябва да съберете своите физически и духовни сили, за да не се подадете на различен род провокации и съблазни. Необходимо е да запазите спокойствие и въздържание. Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза ирония и каквото и да става, не губете чувството си за хумор. Добре е да се съблюдава златната среда в емоционален план, тъй като за деня е характера емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, водещи до спорове, конфликти и скандали.

Луната е в знак Дева.

Време, в което човек се замисля за своето здраве и за режима си на хранене. Хората изпитват подсъзнателно желание за поддържане на ред и чистота в мислите, действията и около себе си. Подходящо за оформяне на парични документи. Развитие на търговията на дребно. Да се използват повече плодове и зеленчуци. Подходящо за козметични процедури. Не е подходящо за покупко-продажба на недвижимо имущество.

Уязвими са нервната система и целия стомашно-чревен тракт без правото черво. 26 лунен ден започва в 03:50ч и продължава през целия ден – ден на мъдростта и познание на тайните, но повече в общуването с хората и предаване на опит.

loading...