Луната е в знак Риби: След 14:34 часа днес трябва много да внимавате

Луната е в знак Риби. Повишава се чувствителността, състраданието и екстрасензорните способности, способността към самоизразяване и интуицията. Може да възникнат търкания, подозрителност към околните, лесно поддаване на внушения...

878 0

Луната е в знак Риби. Повишава се чувствителността, състраданието и екстрасензорните способности, способността към самоизразяване и интуицията. Може да възникнат търкания, подозрителност към околните, лесно поддаване на внушения и чуждо влияние.

Ако се занимавате с творческа работа, то сега е подходящо време да станете по-активни. Вниманието ви може да е съсредоточено върху духовните теми. В любовните дела трябва да се прояви голяма предпазливост. През това време хората са склонни да гледат на всичко през розови очила. Чувствата могат да бъдат твърде засилени, сърцето прекалено открито. Лесно се вземат чуждите чувства за собствени. Хората са емоционално нестабилни.

Луната ще се движи по празен курс от 14:34 часа до 20:56 часа, когато ще се премести в знак Овен. Не забравяйте, че в това време не е подходящо за вършене на нищо важно, за подписване на договори, за преместване на ново място, за важни срещи. Може да вършите обичайната си работа, може да довършвате започнатото или се отдайте на почивка, ако можете да си го позволите.
23-ти лунен ден (от 01:32 часа до 02:03 часа на другия ден) е напълно безопасен период, но може да стане и опасен, ако човек греши и върши неправилни действия.

Имате реални шансове както да решите своите проблеми, така и да си създадете нови.  Човек приема допълнителна енергия в този ден, за да може да се подготви за прехода в новата лунна фаза, да може да завърши най-неотложните си дела, които не трябва да се пренасят в новия цикъл. Имайте самоконтрол. Съсредоточете се върху своите цели. Време за активни действия, но гледайте да не превърнете тази активност поради нетърпение в агресивност.

loading...