Лунно Затъмнение във Водолей: Промяната започва!

На 7.08. в 20:30 часа настъпва Лунно затъмнение в знака Водолей. Тогава Луната, чието движение съвпада Южния Лунен Възел застава в точна опозиция със Слънцето и Северния Възел...

747 0

На 7.08. в 20:30 часа настъпва Лунно затъмнение в знака Водолей. Тогава Луната, чието движение съвпада Южния Лунен Възел застава в точна опозиция със Слънцето и Северния Възел (мястото където пътя на Луната пресича еклиптиката, пътя на Слънцето), които преминават през знака Лъв. По време на Затъмнението Слънцето, Земята и Луната застават в почти права линия, така че Земята ще се намира между Луната и Слънцето и сянката й ще затъмнява нощното Светило. Най-силно ще усещаме събитието на 6, 7 и 8 август. Много е вероятно през тези три дни да не сме особено стабилни емоционално, да сме объркани и несигурни. Преценката ни няма да е трезва и поради тази причина е важно да избягваме взимането на важни решения, провеждането на важни разговори или срещи. Добре е също така да не стартираме проекти или значими начинания, понеже е много вероятно нещата да не ни се получават по план или да се разминават с очакванията ни.

Трите дни около Затъмнението ще бъдат най-напрегнати за неподвижните знаци Водолей, Телец, Лъв и Скорпион, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях са вероятни конфликтни ситуации, ненужни разправии със заобикалящите, здравословни проблеми или внезапни събития и несполуки, които биха могли да доведат до инциденти или до объркване на плановете. Важно е те да са изключително внимателни, да не избързват в преценките и реакциите си, да си оставят време за почивка и релакс и да се постараят да не мислят негативно или категорично.

При Везните и Близнаците са възможни любовни терзания и романтични увлечения. На тях ще им е нужна смелост на сърдечния фронт и достатъчна настъпателност за отстраняване на неразбирателствата.

loading...