Любовен хороскоп 2019-Нова любов и нови взаимоотношения за 3 зодии

Новата 2019-а година ще е година на промените в много направления, включително и в любовта. През 12-те месеца ще можем да узреем повече за любовта, за това какво...

1133 0

Новата 2019-а година ще е година на промените в много направления, включително и в любовта. През 12-те месеца ще можем да узреем повече за любовта, за това какво искаме да получим и какво сме готови да дадем.

Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.Зодия Овен

Според хороскопа за 2019-а, това ще бъде добра година за онези Овни, които искат да се задомят, да сключат брак. Тези, които вече са в брачен съюз, ще се радват на мир и хармония, но ще трябва да полагат усилия, за да са сигурни, че любовният им живот ще бъде сигурен и удобен.
Овните, които търсят нова любов, ще могат лесно да създават нови познанства на социални събирания или на работното място. Ще могат да се влюбят в хора, които се доближават до тях по характер, с които ще бъдат много съвместими. Любовният ви живот ще бъде добър през 2019-а, но не забравяйте да полагате усилия.

Зодия Телец

Според звездната карта, представителите на зодията ще бъдат по-привързани и страстни през тази година! Това е малко странна комбинация за вас, но е и много хубава, особено ако вече се намирате във връзка или ако искате да създадете такава. Ще имате желание да ходите повече на срещи, а в сексуално отношение апетит няма да ви липсва.
През новата година ще се научите, че в любовта нещата трябва постоянно да бъдат интересни и вълнуващи. Възможно е да се наложи да направите някои жертви в името на любовта. Някои от вас ще направят и планове за бебе.

Зодия Близнаци

Уважаеми Близнаци, през новата година ще подхождате по-реалистично към намирането на любов. Това може да направи нещата по-малко романтични, но това ще се отрази на шансовете ви за дългосрочна връзка много повече. Ще бъдете по-привлечени от обикновените романтични взаимоотношения тази година, отколкото от сексуалните за една нощ. Не поставяйте под въпрос всичко, което вашият партньор прави, или ще навредите на връзката.
Ако си позволите да се отпуснете, тогава ще имате хубав любовен живот тази година и може би дори да планирате бременност. Някои от представителите на зодията може да намерят нова любов в приятелския си кръг.

Зодия Рак

Раците ще научат нови неща за себе си и дори може да се стремят да подобрят своето Аз по един или друг начин. Тази промяна ще ви накара да изглеждате по-уверени, което може да ви помогне да привлечете повече нови обожатели, особено ако търсите нова връзка.
Тези от вас, които вече са обвързани ще трябва да се опитат да избегнат ново изкушение. Хубаво е да позволите на партньора да разбере вашите романтични нужди. Уверете се, че обръщате внимание и на неговите. Ако го направите, тогава вашият любовен живот ще върви добре.

Зодия Лъв

Емоционалните желания на Лъвовете ще им донесат много удовлетворение тази година. Има вероятност да намерите нова любов в приятелския ви кръг. Твърде е възможно да срещнете нови и интересни хора на нови и интересни места. Ще привличате вниманието на противоположния пол с лекота, а ако се намирате във връзка ще стабилизирате взаимоотношенията си. Помислете добре, ако сте решили да планирате бременност.

Зодия Дева

Динамичен ще бъде любовният живот за Девите. Ако сте обвързани, ще трябва да позволите на партньора ви да поеме юздите. Не се оставяйте на рутината, защото може да бъде разрушаваща за любовта ви. Добре е да обърнете внимание на секса, както и на тези взаимоотношения, които се градят само на секс.

Да сте сами е по-приемлив вариант, отколкото с неподходящ партньор. Отделете си достатъчно време, за да се опознаете и помислите от какво се нуждаете. Някои от обвързаните Деви ще правят планове за бебе.

Зодия Везни

loading...


Коментари