Любовен хороскоп само за жени

ЖЕНАТА ОВЕН С МЪЖ ОВЕН. Могат да изживеят вълшебна любов, но и двамата ще искат да доминират. Връзката им ще бъде страстна, бурна и понякога разрушителна. Ако тя...

1825 0

ЖЕНАТА ОВЕН

horoscope-639126_640

С МЪЖ ОВЕН. Могат да изживеят вълшебна любов, но и двамата ще искат да доминират. Връзката им ще бъде страстна, бурна и понякога разрушителна. Ако тя глези самолюбието му и потушава своята ревност, ще задържи чувствата му.

С МЪЖ ТЕЛЕЦ. Сложен дует, в който лидер ще е тя, тъй като той е консервативен и въпреки романтичната му природа ще има пререкания, свързани със секса, парите и надмощието.

С МЪЖ БЛИЗНАЦИ. С него й е добре: възхищава се от интелекта, външността, енергията и чувствеността му. Но и двамата са авантюристи по душа, ще търсят нови емоции и изживявания.

С МЪЖ РАК. Неустоимо привличане може да разгори любовта им, но тя едва ли ще трае дълго. Характерите и желанията им се разминават. Той е страстен, но иска да владее положението, а тя жадува за безгрижна връзка.

С МЪЖ ЛЪВ. Твърде горещи са отношенията между два огнени знака. Двамата ще се разбират прекрасно, но жената Овен понякога действа безразсъдно и трябва да се пребори с чувствата си в името на любовта.

С МЪЖ ДЕВА. Дързост и красота, нежност и хармония има в тази връзка. Жената Овен ще се чувства винаги желана и влюбена, когато е до него. Той ще се опита да я превъзпита и покори, което най-вероятно няма да му се удаде.

С МЪЖ ВЕЗНИ. Около него винаги е пълно с жени, защото това е един от най-чаровните знаци. Жената Овен може да страда от любов и ревност заради него, но си струва, защото тази двойка е обречена на взаимна любов.

С МЪЖ СКОРПИОН. Него другите трудно го разбират, затова и жената Овен дълго ще се чуди дали той я привлича, или отблъсква. В секса помежду им хвърчат искри, но също и в разговорите, защото двамата имат големи различия.

С МЪЖ СТРЕЛЕЦ. Бурна, но трудна любов. Понякога жената Овен ще жадува поне за малко спокойствие, защото той няма да я остави на мира. Изключителен чаровник, винаги успява да извърта нещата в своя полза, а това тя не би могла да понесе.

С МЪЖ КОЗИРОГ. Той е вглъбен философ, което ще предизвика силни копнежи от нейна страна. Упорит, търпелив, един от най-сериозните знаци на зодиака, затова нейното фриволно поведение може да породи сериозни проблеми.

С МЪЖ ВОДОЛЕЙ. Приключенията са негова страст, той хвърчи в облаците, докато тя решава всекидневни проблеми със замах. Неговият идеализъм я привлича, но едва ли би издържала на напрежението да се нагърбва и с неговия товар.

С МЪЖ РИБИ. Двамата са много различни – той е нежен, лиричен и отвеян, а тя е твърде експанзивна за него, но въпреки това тандемът им е не само възможен, но и твърде приятен: осеян със скандали, перипетии и… много чувственост.

ЖЕНАТА ТЕЛЕЦ

horoscope-639127_640

С МЪЖ ОВЕН. Обичат сексуалните удоволствия, кулинарните изкушения, въобще красивия живот, но трудно ще мелят заедно, защото той е хазартен тип, харчи и действа неразумно. Съжителството е възможно само с много компромиси.

С МЪЖ ТЕЛЕЦ. Сродни души, мечтана връзка, която може да прерасне в дългогодишен брак. Имат еднакъв светоглед, общи цели, но не умеят да прощават, търсят предизвикателства навсякъде и са злопаметни.

С МЪЖ БЛИЗНАЦИ. Не предричам дълготрайна връзка. Той е невротик, бохем, егоцентрик, с поглед, вперен в нови завоевания, а тя търси уют и спокойствие. Дори да се съберат, след раздялата ще изпитват горчивина от разминаването.

С МЪЖ РАК. Хармонични отношения, но до време. След флирта “ще изтрезнеят” и ще се чудят как и защо са били заедно. И двамата са прекалено пресметливи, а в чувствата математиката няма място.

С МЪЖ ЛЪВ. Инатът, влечението към скандали и желанието за лидерство може да провали една наистина невероятна любов. Много си подхождат и би било доста неразумно да проявяват лошите страни на характерите си.

С МЪЖ ДЕВА. Наричат такива връзки съдбовни. Тя вижда в него мъжа на мечтите си – умен, стабилен, излъчващ доверие. Но той не умее да я забавлява. Мъжът Дева обича простичките удоволствия и държи на дребните детайли. А тя – не.

С МЪЖ ВЕЗНИ. Тази двойка е изправена пред невероятни изпитания. Връзката е поетична, защото и двамата са хора на дълбоки духовни емоции. Опасността идва от неговата чувственост – тя не може да бъде отправена само към една жена.

С МЪЖ СКОРПИОН. Ще изживеят привличане, допълване, сливане, дълбока и безусловна обич. Неговият магнетизъм я кара да изгуби ума си. Усилията, които ще положи, за да бъде до него, ще бъдат възнаградени с щастие и наслада.

С МЪЖ СТРЕЛЕЦ. Той се нуждае от разбиране, глезене, спокойствие, което тя ще се опитва отчаяно да му даде, защото се чувства обречена да го обича. Ще преживеят красиви не мигове, а десетилетия заедно, обградени от сигурност и топлота.

С МЪЖ КОЗИРОГ. Стабилни отношения, макар и лишени от кой знае колко вихрени емоции. Той е хладен, пресметлив, комбинативен, перфекционист, обича всичко да е както на него му харесва, тъй че тя трябва да се подготви за ролята на подчинена.

С МЪЖ ВОДОЛЕЙ. Той хвърчи в облаците и от разсеяността му ще си изпати именно жената Телец. Тя очаква много повече, отколкото той ще й даде, защото мисли за други неща, а приема нейната любов за даденост. Уморителна връзка.

С МЪЖ РИБИ. Топла връзка. Може да бъдат много щастливи заедно, защото имат еднакви разбирания и желания, които са склонни да удовлетворяват взаимно. Той е прагматичен, ще й бъде опора, тя ще му отговори с нежност и сигурност.

ЖЕНАТА БЛИЗНАЦИ

horoscope-639122_640

С МЪЖ ОВЕН. Разбират се на всички нива. Той е страстен, жадува да бъде мъжът с главна буква в нейния живот и може да го направи, стига тя да се примири с прекалено пряма, но добродушна натура.

С МЪЖ ТЕЛЕЦ. На нея може да й бъде скучно с него и дори да се дразни от прекалената му доброта. Тя ще доминира и може да изхарчи на бърза ръка неговите запаси от доверие и пари. Хармонията е труднопостижима.

С МЪЖ БЛИЗНАЦИ. Умен, удовлетворяващ нейните мисли и желания – това е отговор на всичките й въпроси и когато го срещне, трябва да направи всичко възможно, за да не го загуби – тогава ще се чувства като в пропаст.

С МЪЖ РАК. Техните чувства са като в романите – неудържими, изпълващи. Двамата се допълват и заедно могат да устоят на хиляди бури. Те са късметлии с общи интереси, красиви фантазии и сексуално допълване.

С МЪЖ ЛЪВ. Понякога са като куче и котка, но ако превъзмогнат тя – своето непостоянство, а той – своята необяснима агресия, ще постигнат стабилни отношения.

С МЪЖ ДЕВА. Много любопитен дует. Този тип прекалява със своя менторски тон, но не е лошо тя да си вземе поука от съветите му, защото мъдростта, присъща на неговия знак, ще бъде много полезна за красивото развитие на тази връзка.

С МЪЖ ВЕЗНИ. Заклет романтик, той ще иска да свали звездите от небето заради нея. Неустоимо желание ще съпътства тяхната връзка за дълго. Драмите ще отминават бързо и само ще подклаждат тази приказна любов. Много си пасват.

С МЪЖ СКОРПИОН. Тя доста ще се чуди дали го харесва, или той я притеснява. Докато си даде сметка, че не може без неговия темперамент и магнетично излъчване. Ще страда, защото той винаги ще търси ново, по-силно изживяване.

С МЪЖ СТРЕЛЕЦ. Много си подхождат, особено в сексуално отношение, но едва ли ще се задържат заедно. Той е прекалено любознателен и вместо уют и сигурност ще й предлага силни изпитания. И да се разделят, ще съхранят любовта си.

С МЪЖ КОЗИРОГ. Той ще иска да обуздае нейната променчива натура, ще подложи и своя консервативен характер на изпитания в името на общото им бъдеще, но проблемите помежду им ще се увеличават – просто двамата са много различни.

С МЪЖ ВОДОЛЕЙ. Любовната игра и приятелските разговори им действат еднакво възбуждащо. Двамата нямат тайни помежду си, връзката им може да бъде безоблачна. Дори да се разделят, тя ще може да разчита винаги на него.

С МЪЖ РИБИ. Той е като отворена книга за нея. Лудият секс, чувствените ласки и романтични разговори ще й омръзнат. Той също ще се умори от нейните изисквания и досадата лесно може да разруши това чувствено партньорство.

ЖЕНАТА РАК

horoscope-644862_640

С МЪЖ ОВЕН. Той трудно ще разбира нейната съзерцателна и чувствителна натура, ще се изнервя лесно от променливите й настроения. Мъжът Овен е прекалено експанзивен и няма да съумее да й даде нежността, за която копнее.

С МЪЖ ТЕЛЕЦ. Безоблачно съжителство. Всичко, от което се вълнува жената Рак, събужда и неговия интерес – изтънчен секс, финансово спокойствие и просперитет, кулинарни удоволствия, уютен дом. Би било чудно, ако има сила, която да раздели този дует.

С МЪЖ БЛИЗНАЦИ. Връзка на приливи и отливи. И двамата обичат ухажването и флиртът между тях ще бъде незабравим. Ще трябва да си го припомнят, когато започнат конфликтите за непостоянство и прахосничество.

С МЪЖ РАК. Сливането им ще бъде пълно. Те се разбират без думи, интуитивно знаят какво харесва и мрази другият. Ще се чувстват щастливи, но са прекалено еднакви по натура и именно това може да породи раздори.

С МЪЖ ЛЪВ. Много чувственост и искрена любов ще има между романтичката Рак и властолюбивия Лъв. Привличат се неудържимо и ще страдат именно от силата на своята страст, защото и двамата ще изискват все повече от другия.

С МЪЖ ДЕВА. Няма причина да се разделят. Когато се запознаят, жената Рак ще бъде пленена от неговите умели действия във всяка област, той ще се вълнува искрено от богатата й душевност. Хармонични отношения, красиво семейство.

С МЪЖ ВЕЗНИ. Свободолюбивата му натура и егоистични прояви ще спъват това приятелство. Ако жената Рак го срещне в зряла възраст, ще се е напатила от проблемни любови и неговите житейски разбирания ще й допаднат.

С МЪЖ СКОРПИОН. Твърде крехка е душата на представителките на Рак за неговата егоцентричност. Тя ще изпитва неудържими чувства към него, което автоматично я прави уязвима и в подчинена роля, а Скорпионът обича силни жени.

С МЪЖ СТРЕЛЕЦ. Проблемен съюз. Тя няма и да се опита да разбере неговите безразсъдства, ще иска да подрежда живота му, той ще се дразни от сантименталната й природа. Вълнуваща, но едва ли дълготрайна връзка.

С МЪЖ КОЗИРОГ. Жената Рак никога няма да възприеме неговия хладен ум, тежък характер и абсурдна педантичност. Но ще мечтае за сексуални приключения с него. Може двамата да изградят интригуващи отношения на привличане и отблъскване.

С МЪЖ ВОДОЛЕЙ. Тази връзка ще се крепи на три неща – секс, секс и пак секс. Във всяко друго отношение тя и той са на различни полюси. Жената Рак ще търси безславно топлина и опора в него, той ще се чуди защо тя не го разбира.

С МЪЖ РИБИ. Ако видите двама души с еднакво излъчване, а не са брат и сестра, знайте, че най-вероятно са жена Рак, влюбена в мъж Риби. Няма причина двамата да не доживеят заедно до дълбока старост – синхронът между тях е удивителен.

ЖЕНАТА ЛЪВ

horoscope-639123_640

С МЪЖ ОВЕН. Ревнив и безкомпромисен, ще преследва жената Лъв, докато не я покори, но и това съвсем няма да му е достатъчно. Той ще иска от нея всичко и непрекъснато. Прекалената му взискателност ще я кара да се чувства обсебена.

С МЪЖ ТЕЛЕЦ. И двамата са прекалено упорити, не са склонни да правят компромиси, а без тях всяка връзка е обречена. Сексуално ще изживеят върховен екстаз, но това едва ли е достатъчно за дълготрайни отношения.

С МЪЖ БЛИЗНАЦИ. Неговият чар ще я впечатли, ще я кара да диша учестено и да търси компанията му непрекъснато. Той ще приеме покоряването на нейното сърце като хвърлена ръкавица. Но не се слави с вярност и жертвоготовност.

С МЪЖ РАК. И двамата обичат да командват, което може да бъде пагубно за тази иначе вълнуваща и страстна връзка. Допълването им в сексуално отношение е за завиждане, но неговата и нейната чувствителност са избухлива смес.

С МЪЖ ЛЪВ. Още две сродни души, които могат да постигнат щастие за дълго. Те са готови на всичко, за да създадат стабилен съюз, може би дори ще работят заедно в името на обща кауза. В секса обаче цари монотонност.

С МЪЖ ДЕВА. Флиртът е стихиен, а любовта ще изтлее бързо. Той е скромен, пестелив и трудолюбив, тя е вихрена, обичаща скъпи неща и екстремен секс. Не виждам как би оцеляла подобна връзка, но може и да съм лош пророк.

С МЪЖ ВЕЗНИ. Сексуалното им привличане ще прерасне в стабилен брак, стига тя да помни три неща: че ревността е лош съветник, че собственическото чувство е пагубно и че не трябва да губи личната си независимост.

С МЪЖ СКОРПИОН. Неговата сексуалност е истинско предизвикателство за нея, но прекалените й претенции може да отпушат неговия гняв. Той е склонен към мрачни настроения и разговори, които лъчезарната Лъвица трудно би понесла.

С МЪЖ СТРЕЛЕЦ. Изпепеляваща любов. Безгрижните забавления, на които двамата умеят да се отдават, придобиват съвсем други измерения, когато става дума за по-дълга връзка. Тя е щастливка в секса, но нещастна в живота.

С МЪЖ КОЗИРОГ. Горделивата Лъвица ще трябва да преглътне много неща, ако реши да свърже живота си с него. Той е хладнокръвен, самоуверен и разговорите с него никак не са лесни. Но в интимни ситуации това е мъжът с главна буква за нея.

С МЪЖ ВОДОЛЕЙ. Често любовта между тях пламва от пръв поглед. Влюбването е страстно, но след време и двамата ще се запитат: “Какво правя до този човек?” И да осъзнаят, че нямат нищо, което да си споделят.

С МЪЖ РИБИ. Тя не е лъжица за неговата уста. Обожанието и привързаността му ще приема като даденост и може би с досада. Жената Лъв е твърде темпераментна за кротката любов, която той иска да й даде.

ЖЕНАТА ДЕВА

horoscope-641920_640

С МЪЖ ОВЕН. Чудо е тези тотално противоположни характери да се съберат. Той е импулсивен и прибързаните му действия са непоносими за прагматичната Дева. Тя иска любов и спокойствие. Първото може и да получи от него, второто – никога.

С МЪЖ ТЕЛЕЦ. Красиво приятелство, интригуващ секс и трайни чувства може да вълнуват двамата дълги години. Пълноценното им общуване на всички нива носи наслада, а практичното мислене помага да заобикалят пречките по общия им път.

С МЪЖ БЛИЗНАЦИ. Звездите се шегуват с тази двойка, поставят й толкова сложни препятствия, че ако ги надмогне, тя ще доживее дълбока щастлива старост. Неговото лекомислие и високомерие ще провокират нейните отрицателни качества.

С МЪЖ РАК. Жената Дева трябва да бъде изключително внимателна с него. Ракът е толкова чувствителен, че всяка дума, казана накриво, може да предизвика депресията му. Ако е умна, тя ще го приеме с всичките му недостатъци.

С МЪЖ ЛЪВ. Не е лесна тази връзка. Девата е твърде скромна, той се изхвърля прекалено много, а е и честолюбив, лесно се обижда. В емоционално отношение двамата са противоположни, но неговият сексапил ще я привлича като магнит.

С МЪЖ ДЕВА. Страстта пламва неусетно и двамата може да постигнат съвършенството. Любовта и сексът при тях се сливат, тя може да е сигурна, че мъжът Дева е нейният най-добър приятел, човекът, който ще й помага до живот.

С МЪЖ ВЕЗНИ. Той обича да спори, да натяква, да обсебва, но с това сякаш негативните му качества се изчерпват и ако тя превъзмогне раздразнението си от тях, може да се надява на безоблачен любовен живот.

С МЪЖ СКОРПИОН. Нищо няма да го спре, ако си науми да покори жената Дева. Скорпионът е много самоуверен и приема любовната авантюра с нея като поредното предизвикателство. Докато си даде сметка, че е в плен на изгаряща страст.

С МЪЖ СТРЕЛЕЦ. Голямо изпитание на чувствата предстои на този съюз. Тя е разсъдлива, перфекционистка, той е човек на живота. Трябва им много такт, за да останат заедно, без да се доказват непрекъснато един на друг.

С МЪЖ КОЗИРОГ. Той ще й даде много сигурност и охолен живот, но не и изгаряща любов. Връзката ще започне мъчително, но с течение на времето нещата ще улегнат, докато тя осъзнае, че не може без неговите ласки и присъствие.

С МЪЖ ВОДОЛЕЙ. Много камъни може да обърнат колата. Скандалите ще избухват понякога и безпричинно, защото двамата не признават грешките си. Еротиката и сексът са най-добрите помощници в този конфликтен съюз.

С МЪЖ РИБИ. Той се вълнува от глобални проблеми и неговата философска нагласа трудно би намерила общ език с нейната прагматичност. Но не е невъзможно. Крепката връзка е възможна с взаимна топлота.

ЖЕНАТА ВЕЗНИ

horoscope-644863_640

loading...