Любовен хороскоп: Вижте какво очаква всяка зодия в интимен план през новата седмица

Тази седмица вещае предимно хубави емоции и нови възможности за романтика. Някои зодии ще срещнат трудности в комуникацията с партньорите си. Други ще открият любовта именно в края...

1806 0

Тази седмица вещае предимно хубави емоции и нови възможности за романтика. Някои зодии ще срещнат трудности в комуникацията с партньорите си. Други ще открият любовта именно в края на седмицата. Разположението на планетите предразполага към интимност, разбирателство и време за размисъл. Вижте какво очаква всяка зодия в интимен план през новата седмица.

Овен

Планетата, под чието влияние сте, е Марс, която се движи през сектора на взаимоотношенията и партньорствата. През тази седмица ще се чувствате по-амбициозни по въпросите, които касаят връзката ви. Вие и любимият ви ще имате някакви проблеми, с които да се справяте, но те няма да попречат на щастието ви. Имате директен подход и това ви помага. Трябва да се въоръжите с търпение, за да постигнете баланс.

Един от проблемите, с които ще се сблъскате през тази седмица е свързан с желанието на партньора ви да получава повече, отколкото можете да му дадете. Натискът в работата също ще увеличи напрежението в личния ви живот. Отнесете се с грижа към връзката си.

Телец

Тази седмица вие сте емоционално отворени, което определено е стъпка в правилната посока, ако се надявате да откриете любовта на живота си. Понякога без да го осъзнаваме, можем да поставим стени около себе си и да попречим на другите да се доближат до нас. Така правехте досега, но през тази седмица нещата ще се променят. Не отминавайте романтичните възможности, а ги приемете с отворени обятия.

Близнаци

В зависимост от това дали сте сингъл или сте обвързани ще имате коренно различни преживявания през тази седмица. В петък Венера ще е в своя любовен сектор и ще образува прекрасен ъгъл със Сатурн. Тази конфигурация попада идеално във вашия партньорски сектор.

Вие и вашият възлюбен ще се почувствате сякаш романтичният ви живот върви гладко и без никакви проблеми. Познавате се толкова добре и точно заради това любовта ви е задоволяваща.

Ако обаче сте необвързани и се запознаете с някого събитията ще претърпят внезапен обрат. Той би могъл да сложи край на една афера или да я превърне в нещо изключително драматично в края на седмицата.

Рак

Слънцето се движи през романтичния ви сектор, което означава, че любовните ви проблеми ще бъдат осветени и ще можете да ги решите по-лесно без значение какъв е интимният ви статус.

Ако сте необвързани, тази седмица е времето, в което можете да си изясните какво точно искате от една любовна връзка. Също така ще осъзнаете, че не е нужно да се опитвате да се променяте, за да откриете любовта. Това е от голямо значение, защото имате много любов, която да дадете на точния за вас човек.

Ако сте обвързани, петък е денят, в който ще прекарате приказно романтично време с любимия.

Лъв
Ако се притеснявате, че любовният ви живот е преминал повече в интелектуална и духовна връзка, не се стресирайте. Вие сте романтична и пламенна натура, която обича физическата връзка с партньора си повече от всичко. Но през тази седмица ще жадувате и за здрава ментална връзка с любимия.

За щастие, Меркурий ще се премести във вашия сектор на любовта през тази седмица. Това ще ви помогне да имате дълбоки разговори с партньора си, които да ви стимулират интелектуално по възможно най-добрия начин.

Ако сте необвързани вероятността да срещнете някой специален е голяма. Не се колебайте да отидете на първа среща, ако получите такава покана.

Дева

Знаете как е при брака и дълготрайните връзки – понякога нещата стават малко скучни с времето. Не че не се обичате, просто сте установили уют и комфорт помежду си и без дори да го осъзнавате, започвате да приемате нещата за даденост.

loading...