Любовен хороскоп за 14 – 20 август 2017

Предстои седмица на изпитания в любовта. Много от представителите на зодиака ще се опитат да контролират връзките си, да манипулират. Ще бъдем и по-уязвими. Какво ви очаква според...

631 0

Предстои седмица на изпитания в любовта. Много от представителите на зодиака ще се опитат да контролират връзките си, да манипулират. Ще бъдем и по-уязвими. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Седмицата може да започне с конфликт за обвързаните Овни. Опитвайки се да надделеете с половинката си един над друг, ще забравите за любовта. Не забравяйте, че любовта не е контрол. За щастие, до неделя вие и вашият партньор ще можете отново да пренасочите страстните си чувства един към друг. Очаквайте романтични моменти, които напълно ще ви удовлетворят.

Телец

Ще се опитате да убедите в нещо половинката си, може би той или тя ще остане с впечатление, че искате да им вмените чувство за вина. Да накараш любимия човек да се чувства несигурно е грешно решение. Ако има нещо, което искате да споделите, да постигнете във връзката си, може да го кажете, но избягвайте това да се случва чрез манипулация.

Близнаци

Конфликти може да възникнат и при обвързаните Близнаци по отношение на парите. Вероятно добре се справяте с харченето напари и това може да не допадне особено на партньора ви. Не забравяйте, че решенията в една връзка трябва да бъдат взимани от двама ви, защото в любовта партньорите са съюзници.

Рак

Любовта може да бъде разочароваща за обвързаните представители на зодия Рак. Във вторник Венера, която вече е в знака ви, ще се противопостави на Плутон, който сега е във вашия сектор на взаимоотношенията.

В резултат на това вашият партньор може да се почувства несигурен във връзката ви и да има усещането, че ви губи. Ще се опита да ви задържи, но вие ще се почувствате като задушени от неговите действия.

Лъв

Може би си мислите, че най-добрият начин да покажете любовта си на партньора е да се докажете, че сте незаменими. Ако можете да докажете, че вашият партньор има нужда от вас, тогава може да почувствате сигурност в отношенията ви.

В противен случай, подходът ви ще създаде неблагоприятни емоции и за двама ви. Фокусирайте се върху това да споделите колко невероятно ви кара той или тя да се чувствате. Покажете чиста любов, без да имате задни мисли.

Дева

loading...