Любовен хороскоп за 2017-та: Какво ви съветват звездите

Според звездната прогноза, през 2017 се увеличава вероятността от съдбоносни срещи и перспективни запознанства. Овен 2017 за Овен може да е годината, в който натрупаните противоречия ще бъдат...

11952 0

Според звездната прогноза, през 2017 се увеличава вероятността от съдбоносни срещи и перспективни запознанства.

Овен

2017 за Овен може да е годината, в който натрупаните противоречия ще бъдат разрешени. Но това ще се случи само ако представителите на този знак се научат да се вслушват в желанията на втората си половина, и да осъзнаят, че проявите на егоизъм са най-големият враг на отношенията.

Прекрасен обединяващ фактор биха били доверителни разговори. На Овните, които все още търсят своята любов, хороскопът препоръчва да се вгледат внимателно в близкото си обкръжение – вероятно там ще намерят съдбата си.

Телец

Тази година астролозите съветват Телец да не се потапя до уши в работата, а да отдели необходимото внимание на семейство, приятели, и на първо място – на любимия човек. Времето, прекарано заедно, ще осигури прилив на енергия за самоизява и в други области на живота.

А втората половинка ще бъде в състояние да ви предложи правилно решение за въпрос, който дълго време ви измъчва.

Близнаци

Според хороскопа, предстоящата година ще предложи на Близнаците топлина, хармония и взаимно разбиране. В търсенето на компромис и преодоляването на проблеми, няма да имат никакви затруднения. Астролозите съветват семейните двойки да посветят това време на обсъждане на планове за бъдещето, които благополучно ще се материализират.

Тези, които вече имат връзка и не смеят да направят съдбоносна крачка, е време да оставят съмненията и да действат. Същото важи и за близнаците, които все още не са срещнали своята любов.

Рак

Новата година е благоприятен период, за да се укрепи връзката и отново да напомни, че вие и вашият любим човек – сте едно цяло. Всяка съвместна дейност ще ви подари много положителни емоции: това може да бъде както пътуване до друг град, така и просто подготовка за празнуването на Нова година.

Всичко, което се прави заедно, ще ви позволи да се погледнете един друг по нов начин и да обнови станалите привични чувства. Хороскопът съветва самотните Раци да не бързат с избора на партньор в живота: късметът ще ви посети през 2017 г.

Лъв

За да не провокират излишни спорове, Лъвове трябва да проявяват повече самоконтрол. Необмислена постъпка или случайно изтървана фраза могат да доведат до сериозен конфликт или дори до скъсване.

Хороскопът ви съветва по-често да се вслушвате в думите на втората половинка, да проявяват по-голямо разбиране и спокойствие. На самотните Лъвове звездите обещават голямо разнообразие от запознанства. За да не бъдат разочаровани в избора си, трябва да се вслушват в своята интуиция.

Дева

Астролозите обещават лично щастие за онези Деви, които изоставят стремежа си да търсят идеалното. Опитайте се да погледнете на любимия човек от друга страна: много е вероятно неговите недостатъци да се превърнат в достойнства.

2017-та ще предостави много възможности да променят своята гледна точка, трябва само да бъдат особено внимателни в нужния момент. Особено внимателни трябва да са и онези, които са в процес на търсене: първото впечатление, както положително, така и отрицателно, може да се окаже измамно.

loading...