Любовен хороскоп за 2018 година: Годината на Новото начало

2018 година – Годината на Жълтото Земно куче ще благоприятства любовните и семейни отношения и всички възможности да се създадат сериозни и дълготрайни отношения. Овен 2018 година предлага...

9863 0

2018 година – Годината на Жълтото Земно куче ще благоприятства любовните и семейни отношения и всички възможности да се създадат сериозни и дълготрайни отношения.

Овен

2018 година предлага много перспективи на представителите на знака на Овена и особено тези които искат да създадат семейство. За да имат успех в любовта представителите на знака ще е необходимо да внесат в отношенията си повече мекота и разбиране на партньора си. Упоритостта и ината няма да им помагат а напротив ще им вредят. И най важното да не бъдат жестоки и равнодушни към тези които се отнасят с истинска любов към тях.

Телец

Напрегната в любовен план ще бъде 2018 година за Телците. Често ще възникват проблеми по повод кой ще е ръководи дома или отношенията. За да се радват на благо получен личен живот Телците ще е необходимо да дадат на своя партньор по- голяма свобода.

Близнаци

Любовният хороскоп за 2018 година препоръчва на Близнаците да направляват своята енергия за съзидание а не за разрушаване. Да държат своите емоции под контрол и внимателно да обмислят своите постъпки. Желателно е да взимат под внимание и мнението на близките хора.

Рак

Благоприятна година за укрепване на отношенията. Астролозите ги съветват да проявяват по- голяма инициатива. Сега е времето да вземат всичко в свои ръце и да започнат да играят по своите правила.

Лъв

За да имат успех в личните отношения представителите на зодия Лъв ще трябва да имат по- голяма откритост и искреност в отношенията. Не трябва да търсят проблеми там където ги няма. Годината е добра за преминаване на нов етап на отношенията.

Дева

Съгласно любовният хороскоп за 2018 година много от проблемите в интимната сфера при Девите ще се решават от само себе си. Девите не трябва да се доверяват изцяло на съдбата а да държат всичко под контрол. Време е да си помислят за планове за бъдещото в съответствие с техните мечти.

loading...