Любовен хороскоп за 2019

Прасето е последното животно в 12-годишния цикъл на китайския хороскоп. То е знакът, който подрежда последните акорди и се подготвя за нов етап от живота си. Независимо от това колко много...

4823 0

Прасето е последното животно в 12-годишния цикъл на китайския хороскоп. То е знакът, който подрежда последните акорди и се подготвя за нов етап от живота си. Независимо от това колко много се стремим към кариера и материално благополучие, все още поставяме любовта и взаимоотношенията с любим човек на първо място. Лесни флиртове много романтични истории и познати остават в годината на кучето. А в частната сфера е време да поемете инициативата в ръцете си.

Годината на Жълтото прасе е доста плодотворна за приятни изненади и щедра за раждане на деца. Затова решихме, че е време да разберете какъв вид астрологична прогноза за 2019 се очаква в любовната сфера за всеки знак на зодиака.

Любовен хороскоп – 2019

Овен
За самотният Овен добрата новина идва: любовта ще дойде изведнъж и в най-неочаквания момент. Така че не игнорирайте нови познати и флиртувайте смело. Не са изключени нови романси в годината на Жълтото прасе. Овенът в никакъв случай не трябва да гони по две зайчета, защото може да пропуснете правилния партньор. Трябва също така да обърнете специално внимание на външния вид

Семейният Овен очаква хармоничен и нежен период с половинката. Идеалното време за раждане на дете, особено ако младите семейства отдавна мечтаят за това. Но самотните хора трябва да бъдат внимателни в интимните отношения, защото Жълтото прасе наистина иска да им донесе деца.

любовен хороскоп 2019

Телец
Представители на този знак трябва да се вземат в ръце. Достатъчно вече се водехте от страст и изкушения. Това е идеалната година за опростяване на личния ви живот. Ако живеете в апартамент под наем, трябва да положите усилия да купите жилище, освен това Жълтото прасе ще допринесе за вашите усилия.

Това поведение ще ви остави без нищо. И друг мъдър съвет от свинята: бъдете по-малко ревниви, тъй като няма специална причина за такива сцени. Ако човека до вас планира да легализира връзката ви, тогава е време да предприемете тази крачка.

Но сватбата е по-добре да направите само с роднини и приятели и да отидете някъде на топло заедно. В крайна сметка има голяма вероятност други да развалят семейния ви живот в самото начало.Семейният Телец също трябва да се държи на разстояние от приятели и роднини. Сред тях има много завистливи хора, които могат да му спогодят мръсни трикове.

любовен хороскоп 2019

Близнаци
Близнаците в годината на Земното прасе, което значи че ще бъде в непрестанно внимание и обожание от фенове. Това е важно, за да направите правилния избор навреме. Астролозите съветват бързо да се сбогувате с ергенския и момински живот. В края на краищата тези, които намерят сили да се откажат от вниманието на всички през 2019 г., ще се радват на луксозен семеен живот.

Ако не искате да носите пръстен на пръста си, опитайте се да започнете със съжителство.

любовен хороскоп 2019

рак

Ракът в годината на Жълтото прасе ще имат цяла армия от ухажори, но няма хоризонт, който да е надежден и красив във всяко отношение. Но през 2019 г. всичко зависи от вашата инициатива. Трябва да изберете човек, който да е сред приятеля ви. Трябва да слушате не сърцето или ума, а естествената ви интуиция. Но не трябва да се отказвате от нови познати, защото те могат да допринесат и в други области на живота ви.

Също така, Жълтото прасе обещава на Рак големи промени във външния вид. А любовта ще ги вдъхнови. Представители на този знак просто ще цъфтят. Между другото, ако се страхувате да предприемете сериозни стъпки в личния си живот, не се притеснявайте,тази година ще се погрижи за финансовата страна на нещата.

Семейният рак трябва да бъде по-отворен в една връзка. Опитайте се да се разчупите малко и да си позволите пътуване с близкия до място от вашите мечтин. Като цяло връзките трябва да бъдат украсени с нови емоции и преживявания, иначе бавно и сигурно умират

любовен хороскоп 2019

Лъв
Лъвът през 2019 г. просто не е разпознаваем.Любителите на вниманието и възхищението ще искат силни и постоянни отношения. Те сериозно ще мислят за продължаването на рода. Трябва само малко да намалите кралските си нагласи, в противен случай ще живеете в радост и хармония само с отражението си в огледалото. Основното нещо е да бъдете честни със себе си, а не да избирате човек, който ви съветват роднини и приятели.

Семейните лъвове отново ще преоткрият любовта и дори самите те ще се изненадат колко романтичен характер може да притежават

любовен хороскоп 2019

Дева
Когато Девата спре търсенето на перфектния партньор, 2019 ще я заведа веднага при достоен и надежден избор. Внимание по време на романтични събития, които не могат да ви навредят ще ви разкрият истинската красота на любовта

Астролозите съветват семейните деви да бъдат изключително внимателни през 2019 г. Необходимо е да обърнете повече внимание на семейния живот и в никакъв случай не обменяйте комфорта си с красиво ухажване на новия джентълмен. Знайте тук, че ви чака голямо изкушение. В резултат на това губите семейството си и новият приятел ще избяга, веднага щом му обявите развода си.

loading...


Коментари