Любовен хороскоп за 9-15 октомври

Овен През тази седмица Овните ще положат доста усилия, за да върви любовната им връзка така, както искат. Стремите се към красива връзка и честно партньорство. Важно е...

1262 0

Овен
През тази седмица Овните ще положат доста усилия, за да върви любовната им връзка така, както искат. Стремите се към красива връзка и честно партньорство. Важно е преди всяка ситуация с любимия човек да премисляте добре всеки свой ход. Също така в любовта, човек не бива да губи своята идентичност. Не забравяйте, че не всичко трябва да бъде на всяка цена.

Телец
Комуникацията с любимия човек ще бъде подложена на изпитание. Ако може не обсъждайте въпроси, които биха създали конфликти между вас. След вторник напрежението и гневът ще бъдат повече от романтиката и разбирателството. Опитайте се да запазите добрия тон и баланса във връзката.

Близнаци
Нестабилност ще има и в любовния живот на Близнаците. Няма място за паника. С партньора може много да направите, за да се преоткриете един друг, а с това да направите и връзката си по-интересна. От вас зависи дали ще бъдете щастливи в любовта.

Рак
Напрегната любовна седмица очаква Раците. Няма да липсват ситуации, в които желанието ви да спорите ще надделее. Ще искате да се наложите, но това ли целите наистина? Бъдете внимателни с думите и действията си. Може да засегнете дълбоко любимия човек и след това да съжалявате.

Лъв
Във вторник ви очаква важен разговор с любимия човек. Комуникацията между вас може и да не бъде толкова хармонична. Ще ви бъде трудно да правите компромиси, ще ви липсва и търпение. Възможно е да се почувствате така, сякаш партньорът не ви подкрепя достатъчно. Споделете вашите усещания, но запазете добрия тон.

Дева
Последното нещо, което ще искате да обсъждате с половинката си е финансовото ви състояние. Ако има нещо, което искате да споделите – направете го. Ако емоциите ви карат да се чувствате объркани, изчакайте до другата седмица, но не отлагайте разговора с партньора.

loading...