Любовен хороскоп за август 2018

Овен През август за Овните любов е името на играта и най-вече областта на живо, където ще се случват големи неща. Преди всичко заради Юпитер (разположен в къщата...

876 0

Овен
През август за Овните любов е името на играта и най-вече областта на живо, където ще се случват големи неща. Преди всичко заради Юпитер (разположен в къщата на двойките на Овена) и Венера (господарят на тази къща и обобщено символът на любовта) сега тези две планети създават отлични обстоятелства и събития. След това, поради Слънцето и Марс, всички страсти и желанията активират къщата на любовта на Овена. Купидон и неговите стрели Ви очакват на всяка крачка или Ви призовават да вземете всичко, което Ви се предлага. Съпротивата е напразна, насладете се на любовната магия.

Телец
Август 2018 г. може да донесе някои въпроси за връзките или тези въпроси могат да влязат в пакет с необичайни събития. Ретроградният Меркурий се намира точно в къщата на любовта на Телеца и създава определена нестабилност, объркване или лекомисленост. От друга страна може би повече ще наблегнете на сексуалността, ще изследвате и експериментирате. Марс насочва интереса към семейството, дома и собствеността. Около 21 август 2017 г.

може да се очакват неочаквани неща.
Близнаци
Август 2018 не Ви носи много новости, когато става дума за любовта и брачния живот. Ако вече сте във връзка обстоятелствата ще Ви помогнат за укрепване на отношенията, дори и ако е имало някакви проблеми. Зад чувствата ще намерите взаимен интерес. Венера, планетата на любовта и двойките се намира в къщата на парите на Близнаците. Най-голям интерес ще покажете към семейството и дома. Ако не сте във връзка или търсите връзка, която ще Ви предлага и емоционална и материална сигурност, големи са шансовете да я намерите точно в този месец.

Рак
През август 2018 Венера, планетата на любовта и чувствата се намира точно в Рак. Това е най-добрата гаранция за успех в любовта. Венера Ви носи слава, стил, чар, прави Ви привлекателни, любезни и неустоими. Венера обещава хармонични отношения и добро настроение при двойките и на Раците, които не са във връзка и търсят партньор, носи щастие. Юпитер носи щастливи мигове и по-голям комфорт на семейството. Все пак, има някои проблеми, задължения, които искате да избегнете или финансови притеснения, но ако двойката заедно е силна, много лесно може да преодолее това и да намери общо решение.

Лъв
С Марс и Слънце настанени в Лъв през август 2018 ще имате много енергия, от която ще можете да се възползвате във всички области, разбира се и в областта на любовта. Такава планетарна структура носи много смелост и нужда за завоевание, за докосвания. Ще направите първата стъпка и сте готови на най-смелите неща. Ще Ви владеят инстинктите и страстта. От друга страна, независимо от това колко инициатива сте поели и колко далеч сте готови да стигнете заради любовта, не е сигурно, че ще достигнете емоционална пълнота. Чувства на изоставяне, неискреност и отдалечаване, но също така и тайни любови.

Дева
Малко сте напрегнати, но сте силни и свободни за приключения. Всичко ще се случва в ума Ви и тук настава проблем. Вашият рационален ум склонен към анализиране, дава внимание на детайлите и се фокусира върху по-малките грешки или противоположности, които доста често убиват романтиката. Опитайте се да направите нещата по-привлекателни и спокойни. Надяваме се, че положителния аспект на Венера няма да позволи на Меркурий да преувеличи нещата.

Везни
Надежда и планове за бъдещето на двойката, благоприятни условия за партита и общи излизания на социални събития. За Везните, които не са във връзка посещение на социално събитие може да донесе късмет в намирането на потенциален партньор. Също така, с нова любов биха могли да Ви запознаят приятели или познати. Имате високи очаквания от партньора, свързани с постижения и ще Ви привличат успешни хора на високи позиции или с по-добро състояние от.

loading...


Коментари