Любовен хороскоп за март

Какви изненади са ни подготвили звездите през месец март? Какви изненади да очакваме в любовен план? Ето какво да очакваме в любовта през месец март: Овен Месецът за...

257 0

Какви изненади са ни подготвили звездите през месец март? Какви изненади да очакваме в любовен план?

Ето какво да очакваме в любовта през месец март:

Овен

Месецът за представителите на зодия Овен в никакъв случай няма да бъде скучен. Всичко, за което ще бъдете способни да мислите, е любов.

Необвързани: Ако наистина търсите любов, март е месецът, през който ще я откриете. Преценявайте хората внимателно и бъдете нащрек за недоброжелатели.

Обвързани: Романтичната ви натура ще бъде във вихъра си през месец януари. Постоянно ще искате да бъдете с половинката си и да ѝ организирате прекрасни изненади, които ще укрепят връзката ви.

Телец

Трябва да бъдете изключително съсредоточени през първата половина на месеца. Очертават се доста контакти с нови хора, пред които ще се наложи да зашитите мнението си.

Необвързани: Ще ви се струва, че всичко около вас се движи на бързи обороти. Не бъдете прибързани и не мислете, че всяко ново запознанство може да се превърне в красив романс.

Обвързани: През месец март ще бъдете претрупани с работа, което ще намали значително времето, което прекарвате с половинката. Опитайте се да компенсирате отсъствието си с романтичен уикенд.

Близнаци

Стремежът ви към съвършенство ще ви кара да търсите идеалния човек. Възможно е да се разочаровате, тъй като критериите ви са непосилни за всички останали.

Необвързани: Липсата на време превръща намирането на перфектна половинка в доста трудна задача. Постарайте се да поработите върху изискванията си, преди да се впуснете в нова връзка.

Обвързани: Отношенията ви с половинката ще бъдат прекрасни през този месец. Излизайте по-често с приятели.

Рак

През месец март Раците ще бъдат на романтична вълна. Положителната ви настройка ще ви пречи да се концентрирате.

Необвързани: Възможно е да срещнете следващата си тръпка на работното място. Не забравяйте, че около вас има доста недоброжелатели, които ще се опитат да ви попречат. Разберете дали самите вие искате това увлечение да се превърне в тръпка.

Обвързани: Ще ви бъде трудно да правите компромиси във връзката. Покажете на партньора си, че цените неговото мнение, но държите вашият глас също да бъде чут.

Лъв

През месец март представителите на зодия Лъв ще кипят от енергия. Разбира се, тази енергия ще бъде стимул и за нестихващо сексуално желание.

Необвързани: През март ще имате много възможности да се отдадете на интимни забавления. Но заедно с тях, ще срещнете подходяща половинка. Любовта ви очаква, а от вас се иска само да я приемете.

Обвързани: Сексуалният ви апетит може да се окаже причина за разпри с половинката. Не подхождайте агресивно към проблема, а се опитайте да разберете доводите на любимия човек.

Дева

Бъдете по-спокойни. Месецът ще ви донесе емоциите, за които копнеете, но не бива да бъдете нетърпеливи.

Необвързани: Работното ви място ще бъде като романтична приказка. Ще се превърнете в обект на ухажване от колега, който ще ви разкрие чувствата си.

loading...


Коментари