Любовен хороскоп за месец август

Овен Месецът се очертава спокоен за представителите на зодия Овен. Най-накрая ще имате възможност да отдъхнете и да се насладите на хубави преживявания. Необвързани: Приповдигнатото ви настроение ще...

367 0

Овен

Месецът се очертава спокоен за представителите на зодия Овен. Най-накрая ще имате възможност да отдъхнете и да се насладите на хубави преживявания.

Необвързани: Приповдигнатото ви настроение ще бъде причина за многобройно запознанства през месеца. Оставете страховете у дома и просто се отдайте на забавлението. Все пак не е необходимо всеки летен флирт да бъде свързан с мисли за сватбени камбани.

Обвързани: През месец август с половинката ще бъдете на една и съща вълна. Възползвайте се от всеки свободен момент, за да пътувате и да заздравите отношенията си.

Телец

Бъдете нащрек, защото макар август да е прекрасен и топъл месец, има огромна вероятност да нямате никакво свободно време. Не позволявайте на колегите да злоупотребяват и се борете за заслужена отпуска.

Необвързани: Ще срещнете стар познат, който ще ви накара да си спомните за отдавна забравени чувства. Не се подвеждайте по красивото минало, а помислете дали след толкова много години все още сте същите.

Обвързани: Половинката ви няма да проявява желаната от вас търпимост. Поставете се на мястото на партньора ви, тъй като липсата ви на свободно време ще се отрази на връзката ви. Използвайте вечерите за романтични разходки и изненади.

Близнаци

Спокойствието и доброто ви настроение ще бъдат заразни за всички около вас през месец август. Не е изключено да бъдете изненадани от спонтанно пътешествие. Приемете поканата, тъй като именно сега е моментът през годината, когато освобождаваме съзнанието си от проблеми.

Необвързани: Погрешно би било да смятате, че всеки нов човек в живота ви може да се превърне във ваша половинка. По-добре се отдайте на горещи летни флиртове, които също крият голямо очарование.

Обвързани: Представителите на зодия Близнаци ще се радват на хармонични отношения с половинката. През целия месец ще ви се струва, че мисленето ви напълно съвпада с това на партньора ви.

Рак

Опитайте се да забавите темпото през месец август. Не забравяйте, че лошото настроение е най-честата причина за конфликти.

Необвързани: Не се доверявайте на недоброжелатели и поставяйте всичко под съмнение. И все пак не забравяйте, че лошото ви настроение е пречката да се отпуснете.

Обвързани: Отделете повече време за близките си. Не пренебрегвайте малките конфликти, тъй като те могат да прераснат в големи спорове.

Лъв

Опитвате се да отделите време и внимание на всички близки хора. Разбира се, резултатът може да бъде само един – все някой ще се почувства пренебрегнат.

Необвързани: Периодът не е подходящ за започване на нова връзка. По-добре отделете време за самоусъвършенстване.

Обвързани: Месецът е изключително подходящ за провеждане на сериозен разговор с половинката. Уверете се, че и двамата искате едно и също, както и си представяте бъдещето ви заедно по еднакъв начин.

Дева

Критичният ви поглед върху всичко и всички ви пречи да се отпуснете и да се насладите на мига. Опитайте се да се откъснете от сивото ежедневие, за да проясните мислите си.

Необвързани: Подгответе се за голяма изненада, тъй като ваш стар приятел ще ви се обясни в любов. И макар винаги да сте мечтали за подобен романтичен жест, би било най-добре да обмислите добре плюсовете и минусите на подобна връзка.

Обвързани: Месец август ще премине под знака за слънчеви пътешествия. Не е необходимо да пропътувате хиляди километри, за да откриете нови хоризонти.

loading...