Любовен хороскоп за месец август

Какво ще се случва в любовния ни живот през най-горещият месец от годината? Звездите са ни подготвили палитра от преживявания, които ще бъдат повече от вълнуващи. Овен Любовта...

672 0

Какво ще се случва в любовния ни живот през най-горещият месец от годината? Звездите са ни подготвили палитра от преживявания, които ще бъдат повече от вълнуващи.

Овен

Любовта определено ще присъства в ежедневието на Овена. Очакват ви само хубави емоции и спомени.

Необвързани: Поискайте нещо и то ще се случи. Нощите ви ще са горещи като времето през летния месец, а вие ще се чувствате по-добре от всякога.

Обвързани: Ще преоткриете силните си чувства към половинката си и ще си върнете страстта както през първите месеци от връзката ви. Отдайте се на любовта и всичко ще е наред.

Телец

Не може да се каже, че август ще бъде много запомнящ се за Телеца, но поне няма да бъде изпълнен с негативни спомени.

Необвързани: Насладете се на време само за себе си. Ако спрете да се оглеждате за принца на бял кон, ще бъдете по-щастливи. А и не се знае дали точно това няма да ви помогне да откриете любовта.

Обвързани: Спрете да мислите за ежедневните проблеми и се отдайте на сладка почивка. Не утежнявайте живота си и се радвайте на живота.

Близнаци

Усмихнете се! Месец август ще бъде изпълнен с хубави моменти и любовни приключения.

Необвързани: Любовта ще дойде при вас и определено ще си заслужава. Сложете високите токчета и превземете баровете.

Обвързани: Просто бъдете само двамата и няма да имате нужда от другите, тъй като ще се насладите на дълги сутрини и горещи нощи.

Рак

Емоционалният рак ще бъде на гребена на любовта. Сякаш този месец ще бъде само и единствено за вас.

Необвързани: Бъдете себе си и ще намерите това, което търсите. Флирт или дългосрочна връзка, всичко зависи само от вас

Обвързани: Любов и само любов! Чака ви месец, наситен с много емоции. Постарайте се да го изживеете щуро и да правите колкото можете повече забавни неща заедно.

Лъв

Месецът на огнената зодия ще премине в купони и незабравими приключения. Радвайте се на слънцето и бъдете щедри към околните

Необвързани: Може и да не откриете вашия човек, но ще завържете нови приятелства и ще ви се случват само хубави неща.

Обвързани: Отидете на далечна ваканция, отдайте се на екстремни спортове и не забравяйте да се радвате на половинката си.

Дева

Няма нищо по-хубаво от спокойния живот и точно това очаква представителите на зодия Дева.

Необвързани: Огледайте се и не се опитвайте да анализирате всичко, което видите. Така това, което ви очаква ще дойде при вас, без да се притеснява от пронизителния ви поглед.

Обвързани: Грабнете една раница и половинката си и отидете на някое тихо и пусто място, за да се насладите на любовта си колкото можете, повече.

Везни

Месецът ще бъде пъстър за представителите на зодия Везни. Ще има от всичко по малко, така че просто си налейте една чаша вино и се усмихвайте на света.

loading...