Любовен хороскоп за месец август

Какъв ще бъде месецът в любовен план? Очакват ли ни много емоции, ще се сблъскаме ли с проблеми, ще има ли изненади? През месец август се очакват 2...

498 0

Какъв ще бъде месецът в любовен план? Очакват ли ни много емоции, ще се сблъскаме ли с проблеми, ще има ли изненади? През месец август се очакват 2 затъмнения: на 7-ми август ще има лунно затъмнение, а на 21-ви – слънчево. Как ще се отразят те в любовен план на всяка една зодия?

Овен

Месец август за представителите на зодия Овен ще бъде благоприятен в любовен план. Очакват ги много нови изненади. Периодът е подходящ за вземане на важни решения. Необвързани: Лесно ще откриете подходяща половинка. Възползвайте се от всяка възможност за срещи с нови хора, тъй като любовният ви живот ще процъфтява. Обвързани: Сега е моментът да изберете дата за предстоящата сватба. Август ще ви донесе много нови емоции и може би нов член на семейството.

Телец

Първата половина от месец август ще бъде изключително благоприятна за представителите на зодия Телец. Необходимо е единствено да бъдете по-търпеливи. Необвързани: Бъдете внимателни с новите запознанства. Има вероятно да изберете грешен човек, който ще разбие сърцето ви. Обвързани: Възможно е да се сблъскате с проблеми към края на месеца, но те могат да бъдат решени лесно, ако проявите повече разбиране към партньора.

Близнаци

Романтичният ви живот ще бъде във възход пред този месец. Отдайте се на повече забавления и не се опитвайте да анализирате всяка една стъпка на партньора. Необвързани: През месец август ще срещнете мечтаната половинка и ще се влюбите. Отдайте се на чувствата си и просто се забавлявайте. Обвързани: По всичко личи, че месецът ще ви донесе много романтика. Възможно е да бъдете зарадвани от новината, че семейството ви ще се увеличи.

Рак

Заложете на чара си и той няма да ви подведе. Не забравяйте, че малките романтични жестове правят най-голямо впечатление. Необвързани: Харизмата ви ще ви помогне да привлечете вниманието на представителите на противоположния пол. Бъдете нащрек – възможно е да срещнете любовта на място, на което най-малко очаквате. Обвързани: През месец август е необходимо да вложите повече старание, за а възродите страстта във връзката си. Всички усилия ще бъдат възнаградени.

Лъв

Месецът се очертава спокоен. И все пак бъдете предпазливи с новите запознанства, тъй като те могат да ви донесат проблеми. Необвързани: Месецът не е подходящ за започване на нова връзка. По-добре се отдайте на почивка и не мислете за мечтаната половинка. Тя ще се окаже някой ваш близък приятел. Обвързани: През август е подходящо да обсъдите с половинката си планове за дете. Разберете какви са нагласите за разширяване на семейството на партньора ви.

Дева

Лесно ще привличате вниманието на околните, но това внимание в никакъв случай няма да бъде истинско. Не се поддавайте на сладкодумни ухажори. Необвързани: Обмислете добре какво точно искате в любовта. Възможно е да срещнете човек, който не отговаря напълно на изискванията ви. Обвързани: Вложете повече усилия във връзката. Месецът е подходящ за пътувания и заздравяване на отношенията с половинката.

loading...