Любовен хороскоп за месец декември

Най-вълнуващият и изпълнен с емоции месец от годината предстои. А какви изненади ни е подготвил месец декември в любовен план и какво ни очаква? Овен Рядко показвате ранимата...

865 0

Най-вълнуващият и изпълнен с емоции месец от годината предстои. А какви изненади ни е подготвил месец декември в любовен план и какво ни очаква?

Овен

Рядко показвате ранимата и романтичната си страна, но именно сега е моментът да покажете сладката си същност пред околните. Отпуснете се и оставете приятните емоции да ви завладеят.

Необвързани: Точно сега е моментът да потърсите идеалната половинка, която ще ви докаже, че има идеална половинка за всекиго. Не бъдете мнителни, а подходете непредубедено – със сигурност няма да съжалявате.

Обвързани: Кажете „край“ на всички ангажименти, проблеми и негативни мисли – единствено вие можете да си помогнете и да забравите за всичко, да се отпуснете и да се наслаждавате на прекрасния месец декември.

Телец

Чувствате огромно напрежение и ви изглежда, че ангажиментите ви нямат край? Истината е, че именно месец декември е времето, когато трябва да забавите темпото и да се отдадете единствено и само на приятни емоции, заобиколени от близки хора.

Необвързани: Работата поглъща всяка свободна минута и дори не се замисляте за нова връзка? А дали подобна възможност не се крие именно на работното място? Да, знаете точно за кого говорим.

Обвързани: През месец декември половинката ви ще има нужда да от вашата подкрепа. Точно това ще бъде основната ви задача – да бъдете опората, от която се нуждае любимият човек.

Близнаци

Това е месецът, през който е време да се замислите за многобройните си ангажименти. Разбира се, не бива да очаквате, че месецът ви ще бъде по-малко натоварен, но поне ще бъде изпълнен с много позитивни емоции.

Необвързани: Отдайте се на щуро забавление през месец декември. Забравете за предпазливостта и просто се отдайте на забавление. Все пак зимният флирт е толкова толкова вълнуващ, колкото и летния.

Обвързани: Още тази вечер започнете нова традиция – запалете ароматни свещи, поръчайте вкусна храна и се облечете в нещо наистина изкушаващо. Гарантираме ви, че ви очаква наистина гореща нощ.

Рак

Настъпва месецът, през който безпокойството ви се засилва. Всички тези празници и весело настроение са чудесен повод да излезете от черупката си, да дадете свобода на чувството си за хумор и просто да се наслаждавате на живота.

Необвързани: Обичайното притеснение, което изпитвате, когато се запознаете с нов човек, просто ще се изпари през този месец. Точно така, това означава, че това е идеалният момент да покажете истинското си Аз пред човека, който е привлякъл вниманието ви.

Обвързани: Може и да смятате, че студените месеци не са идеалното време за пътуване, но именно през месец декември някое спонтанно пътуване ще се отрази изключително благоприятно на връзката ви.

Лъв

Всички предстоящи празници ви карат все по-често да се отпускате и да мислите единствено и само за времето, което ще прекарате в компанията на любимите хора. Погрижете се за доброто им настроение с вроден чар и весело настроение.

Необвързани: Възможно е празничното ви настроение да замъгли преценката ви и да ви попречи да разпознаете истинските намерения на даден човек, който наскоро се е появил в обкръжението ви. Не приемайте отношенията ви прекалено сериозно.

Обвързани: Знаем, че винаги предпочитате вие да поемате инициативата, когато става дума за любовния ви живот, но поне през този месец оставете тази задача на половинката ви. Ще се изненадате колко приятно е някой друг да се грижи за вас.

Дева

Колко дълго чакахте този месец? Да, за никого не е тайна, че сте големи почитатели на този сезон и по-точно на семейните празници. Ето защо съветът ни към вас е да се наслаждавате на всеки вълшебен миг, който ще прекарате с любимите ви хора.

Необвързани: Периодът не е подходящ за започване на нова връзка, но това в никакъв случай не означава, че новите запознанства не са желателни. Всъщност именно такова запознанство през този месец ще ви донесе много дивиденти за в бъдеще.

Обвързани: Аромат на канела и портокал, много украса и свещи – магичният период от годината е вече тук и най-добрият начин да го прекарате е като отделите възможно повече време, през което да се гушката у дома с любимия човек.

Везни

За много хора месец декември означава релакс и празници, но през този месец представителите на зодия Везни ще имат доста ангажименти. Постарайте се да приключите с всички важни задача, за да имате възможност да се наслаждавате на всички емоции, които ви очакват.

loading...


Коментари