Любовен хороскоп за месец декември

Какво ни очаква в любовта през месец декември? Кои зодиакални знаци ще срещнат любовта и кои ще предприемат важна крачка за бъдещето на връзката им? Овен През месец...

1409 0

Какво ни очаква в любовта през месец декември? Кои зодиакални знаци ще срещнат любовта и кои ще предприемат важна крачка за бъдещето на връзката им?

Овен

През месец декември Овните ще бъдат на романтична вълна. Положителната ви настройка ще ви пречи да се концентрирате.

Необвързани: Възможно е да срещнете следващата си тръпка на работното място. Не забравяйте, че около вас има доста недоброжелатели, които ще се опитат да ви попречат. Разберете дали самите вие искате това увлечение да се превърне в тръпка.

Обвързани: Ще ви бъде трудно да правите компромиси във връзката. Покажете на партньора си, че цените неговото мнение, но държите вашият глас също да има значение.

Телец

Ще имате усещането, че през месец декември нищо не се получава по начина, по който искате. Но точно когато смятате, че любовният ви живот е в застой, ще се изненадате приятно.

Необвързани: Ако търсите сродна душа, то именно това е месецът, през който има огромна вероятно да я срещнете. Новите запознанства ще ви донесат и ново увлечение.

Обвързани: Месецът ще започне с конфликти между вас и партньора ви. Но всички те бързо ще отшумят и има голяма вероятно да стигнете до решението да увеличите семейството си.

Близнаци

Месец декември ще бъде белязан от прекрасното ви настроение. Използвайте всяка възможност, за да излизате и да прекарвате времето си сред хора. Броят на новите запознанства ще бъде доста голям.

Необвързани: Бъдете внимателни кои хора допускате до себе си. В живота ви ще се появят хора, които ще искат да се възползват от вас.

Обвързани: Декември е месецът, който е изключително подходящ за провеждане на сериозен разговор за бъдещето на връзката ви. Уверете се, че с партньора ви сте на една и съща вълна.

Рак

Не се затваряйте у дома – използвайте всяка възможност да се забавлявате с хората, които обичате. По този начин ще намалите напрежението и ще се настроите на празнична вълна.

Необвързани: Ще ви бъде трудно да изберете правилния партньор. Не избързвайте с решението, а си дайте достатъчно време, за да решите кой точно трябва да бъде човекът до вас.

Обвързани: Сексуалният ви живот ще бъде в застой. Поговорете с половинката си и измислете как можете да разчупите рутината и да върнете страстта под завивките.

Лъв

През месец декември Лъвовете ще са в празнично настроение. Вие ще бъдете хората, които ще подтикват останалите да се забавляват и да забравят за стреса и напрежението.

Необвързани: Това е месецът, през който ще се проявите като отлични сватовници. Ще поставите чуждите нужди над вашите, което ще доведе до одобрението на всички около вас.

Обвързани: Ако с половинката ви сте стигнали до решението, че искате нов член на семейството, месец декември е подходящ за зачеване.

Дева

Забравете за всички задължения и се отдайте на приятни преживявания. Планирайте и осъществете пътешествието, за което отдавна мечтаете.

Необвързани: Замислете се върху изискванията си – възможно е всеки път да оставате разочаровани от противоположния пол, тъй като сте задали много високи стандарти.

Обвързани: През декември би било добре да обърнете специално внимание на половинката си. Изненадайте любимия човек със закуска в леглото и планирайте деня с приятни занимания, които ще ви сближат още повече.

Везни

Бъдете внимателни през месец декември. Около вас ще има хора, които ще се опитат да ви въвлекат в неприятности.

loading...