Любовен хороскоп за месец септември

Овенът ще може да запълни септември с приятни романтични моменти. Трябва да започнете обаче да фантазирате по-малко какво може да се случи, а да погледнете ситуацията реално и...

692 0

Овенът ще може да запълни септември с приятни романтични моменти. Трябва да започнете обаче да фантазирате по-малко какво може да се случи, а да погледнете ситуацията реално и просто да сбъднете предните си фантазии.

За Телеца първата половина на септември ще бъде по-благоприятна от втората. Така че не чакайте – поемете инициативата, ако се интересувате от развитието на отношенията си. Към края на месеца, ще трябва да помислите за бъдещето си доста по-сериозно.

Близнаците сега са много практични, но така може да навредите на личните си отношения. Понякога изглежда, че чувствата не ви интересуват и не им отдавате голямо значение, но това определено не е вярно.

Раците трябва да бъдат искрени със себе си. Сега сте склонни да измамите себе си, като затваряте очи на това, което не ви харесва и понякога се преструвате, че изобщо не се нуждаете от романтични взаимоотношения. Междувременно можете значително да промените ситуацията към по-добро, ако разберете собствените си желания.

По-добре е Лъвовете да не очакват, че в началото на септември нещо ще се промени радикално към по-добро в техния личен живот. Но по това време можете да успеете в работата, така че не се оплаквайте. Подходящите дни за срещи и други романтични радости ще дойдат през втората половина на месеца.

Девата я чака лесен и приятен септември. Промените към по-доброто често се случват сами, просто трябва да се държите естествено и да действате както интуицията ви диктува. Лесно е да се влюбите в себе си и хората около вас често правят точно това. Някои Деви ще бъдат поставени пред труден избор този месец.

loading...


Коментари