Любовен хороскоп за месец юли: Дайте си шанс!

Какви любовни трепети ви очакват през горещия юли и какво вещаят звездите? Време е да разберем! Овен Очаквайте изненади! Предстои ви нещо много обикновено, но в същото време...

1004 0

Какви любовни трепети ви очакват през горещия юли и какво вещаят звездите? Време е да разберем!

Овен

Очаквайте изненади!

Предстои ви нещо много обикновено, но в същото време и много разтърсващо на любовния фронт.

Необвързани: През месец юли ще се появят две възможности за започване на връзка. Да, юли може и да е месецът на флирта, но тъкмо това е месецът, когато любовта ще ви се усмихне.

Обвързани: Скорошните проблеми, които сте имали с половинката, ще се разрешат от само себе си. Спрете да хабите време и нерви в спорове, а се отдайте на романтични мигове заедно.

Телец

Месецът ще бъде динамичен за Телците и е възможно трудно да намерят време дори и да помислят за любовния си живот. Не забравяйте, че любовта също изисква да ѝ се посветите.

Необвързани: Напоследък прекарвате доста време, мислейки за стара любов. Спрете да се връщате в спомени и продължете напред. Щом тогава любовта ви не е издържала, няма да успее и сега.

Обвързани: През първата половина от годината може да ви се е струвало, че полагате прекалено много усилия, за да запазите връзката си. От месец юли до края на годината ще се уверите, че всичко си е заслужавало и любовта ви е станала по-силна.

Близнаци

Юни беше тежък месец за вас и можете да се радвате, че вече приключи. Пред вас вече няма предизвикателства и можете да се отпуснете.

Необвързани: Не взимайте прибързани решения. Отделете си достатъчно време, за да се възстановите от скорошните сътресения в любовта.

Обвързани: Спрете да мислите прагматично и оставете мечтите да вземат превес. Попитайте половинката си за каква лятна почивка мечтае и я осъществете.

Рак

Време е да се съсредоточите върху желанията на сърцето. Не пренебрегвайте вътрешния си глас, защото през месец юли именно той ще ви води в правилната посока в любовта.

Необвързани: Втората половина на годината ще бъде късметлийска за вас и срещата с бъдещата ви половинка ще се случи неочаквано. Бъдете нащрек, но не възлагайте огромни надежди, преди да опознаете новия човек до вас.

Обвързани: В любовта ви очакват малки сътресения, които ще доведат до разногласия с половинката. Не позволявайте на лошото ви настроение да вземе превес и да ви накара да кажете нещо, за което после ще съжалявате.

Лъв

Всичко в любовта ще се случва много лесно. От ваша страна се изисква само да се наслаждавате на романтиката, която е навсякъде около вас.

Необвързани: Забавлявайте се, но не очаквайте, че юли е месецът, през който ще срещнете голямата си любов. Въоръжете се с широка усмивка и добро настроение и ви гарантираме, че месецът ви ще бъде страхотен.

Обвързани: Каквото и да ви притеснява във връзката, сега е моментът да го кажете на половинката си.

Дева

Бъдете търпеливи и смирени.

Юли не е моментът да започвате сериозни разговори или да правите планове за далечното бъдеще.

Необвързани: Сърцето ви копнее да даде любов и юли е месецът, през който ще може да го направи. Бъдете предпазливи, защото не всяко ново запознанство ще си заслужава вниманието ви.

loading...