Любовен хороскоп за ноември: Везни любовни изненади, Дева…

Овен Най-накрая ще се решите на голямата крачка… и тази крачка носи името „брак“. Не е тайна, че обичате силно и връзката ви върви добре. Време е да...

5265 0

Овен

Най-накрая ще се решите на голямата крачка… и тази крачка носи името „брак“.

Не е тайна, че обичате силно и връзката ви върви добре. Време е да отидете на следващото ниво, на което да се замислите и за по-важните неща от живота.
Любовен хороскоп за ноември Телец

Трябва да сте по-смирени. Буйният ви характер често ви играе лоша шега във взаимоотношенията с другите. Така е и в любовта. Ще останете сами, ако не спрете да сте толкова взискателни и капризни. Огледайте се… и вижте какво оставяте след себе си.

Любовен хороскоп за ноември Близнаци

Истинска любовна приказка ви чака през ноември. Не вярвате ли? Съвсем скоро тезата ни ще се докаже, когато излезете на най-романтичната среща, на която някога сте били. Очакват ви много приятни емоции и нови трепети, за които така отдавна жадувате.

Любовен хороскоп за ноември Рак

Късметът ще бъде на ваша страна. Каквото и когото си поискате, ще бъде във вашите обятия. Може да бъдете много чаровни и това си личи по всичко, което правите. Имате подход към противоположния пол и той ще ви се отблагодари с резултати.

Любовен хороскоп за ноември Лъв

Очаква ви незабравим любовен уикенд, който така силно ще се отпечата в съзнанието ви, че ще остане за цял живот. Изпепеляваща страст и романтика като по филмите. Кой уикенд обаче? Може би ще трябва да изчакате до края на ноември… но чакането ще си струва.

Любовен хороскоп за ноември Дева

Ще осъзнаете някои много големи истини за живота и любовта. Често търсите там, където няма нищо за вас и това ви кара често пъти да бъдете огорчени. Дайте свобода на сърцето си, избирайте с него, не с това, което очите ви виждат. Само тогава ще бъдете щастливи.

loading...