Любовен хороскоп за октомври

Овен Овните ще трябва да намерят хармония между чувствата и разума. През октомври, романтиката определено ще развълнува родените под този зодиакален знак, подбуждайки ги към ярки, красиви, но...

834 0

Овен

Овните ще трябва да намерят хармония между чувствата и разума.

През октомври, романтиката определено ще развълнува родените под този зодиакален знак, подбуждайки ги към ярки, красиви, но невинаги обмислени действия. Именно поради тази причина Овенът може да развали собствената си връзка или да направи лошо впечатление на някого, когото иска да впечатли с обратното.
Ако се намирате във връзка, опитайте се да покажете инициатива, помислете за това какво е най-важно за любимия човек във взаимоотношенията ви. Не се поддавайте на клюки, слухове, информацията може да се окаже невярна. Късметът ще ви се усмихне във втората половина на месеца.
Телец

За представителите на знака октомври ще се окаже истински романтичен месец, богат на различни събития и приключения. Нещата могат да се развият много по-различно, отколкото очаквате. Имайте търпение. Въпреки трудностите, този месец ще донесе на Телеца много положителни промени в отношенията. Ако в последните няколко седмици е имало неща, които сте искали да си изясните, сега ще може да го направите.
Някои представители на знака ще променят постоянната си връзка – сватба, съвместно съжителство или ще останат в приятелски отношения с вече бившата си половинка. Внимавайте в кого се влюбвате.

Близнаци

Чувствата могат да бъдат по-силни от аргументите на разума и да завладеят напълно Близнаците. Представителите на зодията отново ще бъдат на вълната на любовта и на вниманието на противоположния пол. Ако по-рано сетивата възпираха ума, сега ще се гмурнете в морето на чувствата, предприемайки абсолютно луди действия заради любовта. Основното нещо е да останете активни и да се държите свободно, без да се опитвате да ограничите чувствата си. В противен случай много възможности и перспективи в личния ви живот ще ви заобиколят.
Семейните представители на зодията може да бъдат изправени пред конфликти и непредвидени промени, за които двамата партньори не са готови. Бъдете търпеливи и не действайте бързо и импулсивно. В противен случай ситуацията ще излезе извън контрола ви и няма да може да я управлявате.

Рак

Изглежда съдбата е подготвила подарък за представителите на зодия Рак. Октомври обещава да бъде романтичен, при условие, че Раците се вслушат в собствените си чувства и желания. Ще имате много поводи за романтика и любов. Необвързаните имат шанс да срещнат своя духовен партньор и дори да създадат романтична връзка.
Но се пазете от фатални грешки. Интуицията ще ви подскаже дали това е вашият човек или не.
Обвързаните Раци може да изпитат известни затруднения във връзката. Причината – ревност и несигурност в партньора. Поради това трябва да помислите дали искате да продължите връзката или не. Въпреки че вероятността за развод е минимална, възможно е за някакъв период от време да решите да се разделите.

Лъв
Лъвовете ще бъдат в центъра на вниманието на противоположния пол. Ако досега не сте успели да привлечете вниманието на определен човек, то през октомври може да се окажете приятно изненадани. В началото на месеца се увеличава вероятността за таен любовен роман, който обещава да бъде страстен. Не бързайте. Времето ще покаже дали може да продължите заедно. Ако бързате може да провалите нещата.
Много обвързани Лъвове ще искат да заживеят под един покрив или ще решат да сключат брак.

Дева

Личният живот на Девите ще бъде относително спокоен през този месец. Стабилност, мир, независимо, че родените под този знак се отличават с небалансиран характер.
Двойките ще продължават да работят върху своята стабилност, по-удобното подреждане на живота им. Но въпреки това спокойствие, Девите трябва да бъдат по-уверени в себе си. Ревността е лош съветник, не го забравяйте. Забавлявайте се повече в приятна компания и с любимия човек. Организирайте си романтични вечери.
Необвързаните Деви не бива да насилват събитията, защото периодът не е подходящ за нова връзка.

Везни

Недоволството на представителите на знака по отношение на любовта, определено ще се увеличи. Ако не искат да се стигне до конфликти и раздели, Везните ще трябва да преодолеят много неща в себе си. Искате ли да продължите тази връзка или предпочитате да я прекратите? Ако искате да запазите съществуващите взаимоотношения, ще трябва да поработите в тази посока.
В случай, че решите да прекъснете връзката, през този месец това ще бъде по-малко болезнено и за двама ви. Не позволявайте на работните проблеми да повлияят на отношенията ви. Необвързаните Везни също ще трябва да решат дали търсят романтична връзка с определен човек или неангажиращ секс.

loading...


Коментари