Любовен хороскоп за периода 21-27 август: Везни – приятелство или секс, стара любов за…

Любов от миналото, нови взаимоотношения и важни уроци, предвещават планетите в сектора на любовта. Какво ви очаква в края  на август, вижте в следващите редове. Овен Интересна ще...

1087 0

Любов от миналото, нови взаимоотношения и важни уроци, предвещават планетите в сектора на любовта. Какво ви очаква в края  на август, вижте в следващите редове.

Овен

Интересна ще бъде последната седмица на месец август за родените под знака на Овен. Любов от миналото ще напомни за себе си. Това тотално ще обърка ума и сърцето ви. Спомени за стари удоволствия ще засенчат реалността. За щастие, след събота Марс ще ви окаже нужната подкрепа и вие ще можете да вземете адекватни решения за любовния си живот.

Телец

За тези от вас, които се намират във връзка, края на август започва с компромиси по отношение на любовта. Ако искате да запазите сегашните взаимоотношения, ще трябва да направите редица жертви. Дали си заслужава жертвата в името на любовта и този партньор? Само реалистичната ви оценка ще ви даде точен отговор.

Близнаци

Динамиката в офиса няма да ви остави време да се насладите на романтиката и любимия човек или поне до сряда. Въпреки неотложните ангажименти, опитайте се да не игнорирате партньора. Той ще прояви нужното разбиране. Ако търсите своята сродна душа, края на август обещава нови любовни вълнения.

Рак

Не забравяйте да се възползвате максимално от последните дни на лятото. В четвъртък Марс ще бъде в перфектен ъгъл към Сатурн, което ще ви накара да се чувствате повече от уверени в това, което искате да постигнете в любовта. Сега имате шанса да изградите една красива любовна връзка.

Лъв

Венера продължава да се движи ретроградно през вашия знак, но това ще бъде до събота, когато Марс ще окаже своето влияние и вие ще излезете от сянката. Ако досега сте усещали трудности в любовта, ще имате възможността да направите желаните промени.

Дева

Любовният живот на Девите е на път да се подобри или поне за тези, които са имали конфликт с любимия човек през последните няколко седмици. Помислете за опцията брачен консултант. След петък комуникацията между вас и партньора ще се подобри значително благодарение на Меркурий, който влиза в знака на Дева.

loading...