Любовен хороскоп за периода от 17 до 23 септември

През тази седмица може да бъдем изкушени да се впуснем в нова сексуална връзка или да предприемем необмислени действия продиктувани от гнева. Овен През тази седмица ще бъдете...

564 0

През тази седмица може да бъдем изкушени да се впуснем в нова сексуална връзка или да предприемем необмислени действия продиктувани от гнева.

Овен

През тази седмица ще бъдете малко хаотични. Бъдете внимателни при взимането на решения относно живота си, включително и за любовта.

Вашият владетел Марс, няма да бъде в добра позиция с променливия Уран.
Възможно е да направите неща, за които да съжалявате на по-късен етап. В края на седмицата комуникацията с половинката ще се подобри.

Телец

Чувствате се изключително неспокойни, нетърпеливи и разочаровани, защото не получавате това, което искате, точно когато го искате. Това е малко необичайно за вас, тъй като Телецът е известен със своето безкрайно търпение. По отношение на любовта може да се почувствате така, сякаш не се получава да си подредите нещата. Опитайте се да се отпуснете в хаоса, без да забравяте, че всичко се случва по някаква причина, дори и да не ви харесва

Близнаци

Управлявани от Меркурий, планетата на комуникацията и логиката, вие сте доста чувствителни към неговото движение. Всеки път, когато той се премести в нов знак и е част от вашата диаграма, това ви оказва влияние.

Е, тази седмица, Меркурий ще се премести в 5-и дом на романтиката, секса, удоволствието, където ще остане до 9 октомври. Наслаждавайте се на положителните вибрации. Романтика, флиртове, интересни запознанства.

Рак

Обвързаните Раци ще могат да постигнат съгласие по въпроси свързани с дома – ремонт, покупка, продажба. Тези от вас, които са отскоро с партньор, може да започнат да обсъждат планове за общо съжителство.

Ако пък преживявате труден момент в любовта, поискайте съвет от близък.

Лъв

Желанието ви да се изкачите по стълбата на успеха в професията, може да се отрази на любовния ви живот. Няма да липсват стресови моменти, а напрежението от тях ще изпуснете върху любимия човек, който не заслужава това. Спортувайте или се отдайте на друго занимание, което да намали напрежението ви. Сексът също е добро решение.

Дева

Енергията ви изглежда е фокусирана върху работата и това е съвсем нормално за вас, Деви. Но желанието ви да балансирате между любовта и работата може и да не се осъществи тази седмица.

Ако сте необвързани, покрай работата може да се запознаете с интересна личност. Нова възможност в любовта? Защо не!

loading...


Коментари