Любовен хороскоп за периода от 19 до 25 март

Любовен хороскоп Овен През тази седмица може да ви се стори, че сте в любовен застой, особено ако се намирате във връзка или се опитвате да създадете нови...

1277 0

Любовен хороскоп Овен

През тази седмица може да ви се стори, че сте в любовен застой, особено ако се намирате във връзка или се опитвате да създадете нови взаимоотношения с някого. Възможно е половинката да не ви дава това, от което се нуждаете. Ето защо е важно да споделите вашите желания. Необвързаните Овни може да попаднат в капана на негативните мисли, че никога повече няма да намерят любовта. Не се отчайвайте, тя е близо до вас.

Любовен хороскоп Телец

Телците ще бъдат изправени пред морална дилема, когато става дума за любов. Може да има тайни, които криете от партньора си. Тайни, които биха могли да развалят иначе нещо красиво между вас. Не е изключено да откриете, че половинката ви е тази, която крие нещо от вас. Каквото и да е, ще ви накара да не се чувствате особено добре.

Любовен хороскоп Близнаци

Необвързаните представители на зодията, които скоро са се запознали с някого, може да останат леко разочаровани от него или нея. Дисхармония ще има и за тези Близнаци, които се намират във връзка и споделят общи финанси с половинката си. Възможно е да не стигнат до съгласие по отношение на финансовите средства, разходи.

Любовен хороскоп Рак

Може да се почувствате така, сякаш партньорът ви не е толкова подкрепящ, колкото той или тя може да бъде, докато се стремите към нова възможност за кариера. Всъщност, половинката ви може да не приеме толкова добре идеята, че няма да разполагате с достатъчно време, в което да бъдете заедно. Не избягвайте важните разговори, това е единственият начин да постигнете консенсус и помирение.

Любовен хороскоп Лъв

Благоприятна промяна очаква обвързаните Лъвове. Новолунието в събота ще попадне във вашия 8-и дом на споделените ресурси. Възможно е любимият човек да получи допълнителни приходи, но и възможността на обща инвестиция като закупуване на общ дом, ще ви накара да се почувствате повече от добре.

Любовен хороскоп Дева

Необвързаните представители на зодията ще се чувстват така, сякаш сърцето им никога повече няма да бъде любовно развълнувано. Възможно е да преминавате през любовно разочарование. Не унивайте, понякога тези негативни емоции са голям подарък, който е необходим за създаването на пространство в живота ви, за да дойде в него нещо по-добро. Припомнете си, че заслужавате повече в любовта. Обвързаните Деви може да не почувстват романтика тази седмица, тъй като ще бъдат разсейвани от финансови въпроси.

loading...


Коментари