Любовен хороскоп за периода от 23 до 29 април

Любовен хороскоп Овен Планетата на любовта Венера плава във вдъхновяващия знак на Близнаци, добавяйки още повече романтика до 19 май. Добрата комуникация ще бъде в основата за вас,...

1165 0

Любовен хороскоп Овен

Планетата на любовта Венера плава във вдъхновяващия знак на Близнаци, добавяйки още повече романтика до 19 май.

Добрата комуникация ще бъде в основата за вас, Овни, когато става въпрос за нови познанства.

Ако се намирате във връзка, това ще накара вас и половинката ви да разговаряте с лекота, ще си правите повече комплименти, ще добавите повече блясък на взаимоотношенията ви. Пълнолунието в Скорпион в неделя ще гарантира, че с любимия човек ще поддържате връзките ви интензивни и смислени. Ще достигнете по-дълбоки нива на общуване.

Любовен хороскоп Телец

В неделя може да очаквате повратна точка във взаимоотношенията ви благодарение на пълнолунието във вашия партньорски сектор. Повече дълбочина и ангажираност във връзката. Някои от вас ще решат да опитат нещо по-сериозно с човека до себе си. Разпад на връзки е малко вероятен, по-скоро партньорите ще успеят да се преоткрият по някакъв начин.

Любовен хороскоп Близнаци

Пригответе се за повече внимание към вас и романтични възможности! Венера ще влезе във вашия зодиакален знак още във вторник. На тази позиция ще се задържи до 19 май, помагайки ви да повишите вашата увереност.

Това ще бъде перфектна седмица, в която може да направите преобразяване, промени във външния ви вид. Ще привличате вниманието на противоположния пол с лекота и не се изненадвайте от интереса към вас.
Любовен хороскоп Рак

Повече интензивност във взаимоотношенията ще има и за обвързаните Раци, особено в спалнята. Връзката между Марс и Плутон ще окаже влияния на вашия сектор на взаимоотношенията. Това може да доведе до борба за власт между вас и любимия човек. Но ако решите да запазите добрия тон, пригответе се за запомнящи се сексуални моменти.

Любовен хороскоп Лъв

Уважаеми Лъвове, вашият социален живот ще стане много по-ярък. Венера ще се премести в 11-и дом на приятелствата, където ще се задържи до 19 май.

Ще се радвате на хубави моменти с вашите приятели. Ако сте необвързани, това е идеалният момент да се настроите на вълна нови познанства, срещи, посещаване на интересни събития. Но има вероятност и вашите приятели да ви срещнат с интересна личност.

Любовен хороскоп Дева

Вашият любовен живот може да прилича на бойно поле. Ядът и отрицателните емоции може да разочароват половинката ви. Единият от вас може да се чувства необосновано ревнив или притежателен и да обвини другия в подозрително поведение или дори в изневяра.

Повишена несигурност, усещане за негативен обрат в любовта… Опитайте се да не запалвате огъня на раздора и насочете положителните си чувства един към друг.

loading...