Любовен хороскоп за събота и неделя

Любовен хороскоп Овен Не се съмнявайте в себе си и изборите, които правите. Ако сте решили, че е дошло време да проведете сериозен разговор с половинката, този уикенд...

764 0

Любовен хороскоп Овен

Не се съмнявайте в себе си и изборите, които правите. Ако сте решили, че е дошло време да проведете сериозен разговор с половинката, този уикенд е доста удачен момент.

Любовен хороскоп Телец

Венера е на ваша страна и ви помага да намерите баланс. Потопете се в лукс с ароматни свещи, вана с балончета, секси бельо и се „гмурнете” в любовни приключения.
Любовен хороскоп Близнаци

Не се чувствайте длъжни да правите неща, които не искате. Изглежда, че този уикенд Купидон ви е забравил и предпочитате да прекарате времето вкъщи или с приятели, в което няма нищо лошо.

Любовен хороскоп Рак

Имате нужда от „доказателства“ в любовта. Желанието на неомъжените да минат под венчилото расте главоломно, а обвързаните Раци ще се ще си мечтаят за гръмки обяснения в любов.

Любовен хороскоп Лъв

Не планирайте твърде много неща този уикенд, защото имате нужда от повече спокойствие и релакс. Домашно приготвена вечеря и хубав филм е чудесен план за събота вечер.

Любовен хороскоп Дева

Имате нужда да се върнете към стари спомени и чувства. Разглеждайте снимки, слушайте любими песни – това определено е ви презареди.

Любовен хороскоп Везни

loading...