Любовен хороскоп за събота и неделя

Този уикенд ще е изпълнен с много любов и романтични фойерверки. За двойките периодът е изключително благоприятен за пътувания и нови изживявания.За необвързаните – могат да се насочат...

1036 0

Този уикенд ще е изпълнен с много любов и романтични фойерверки. За двойките периодът е изключително благоприятен за пътувания и нови изживявания.За необвързаните – могат да се насочат към нови запознанства и флирт.
Любовен хороскоп Овен

Ще прекарате събота и неделя извън града с вашата любов. Ще имате малки конфликти, но много бързо ще се справите с проблемите.

Любовен хороскоп Телец

Уикендът ще бъде спокоен за вас и вашия партньор. Най-сетне ще можете да си починете подобаващо и да прекарате повече време в леглото с любимия.

Любовен хороскоп Близнаци

Около вас се появява нова любов. Това ще ви направи много щастливи. Бъдете искрени в чувствата си и се дръжте естествено, така ще си придаде очарование.

Любовен хороскоп Рак

Очаква ви тежък уикенд с любимия. Подгответе се за разочарования и конфликти. Ако успеете да балансирате, ще се справите бързо с проблема.

Любовен хороскоп Лъв

Готови сте за флирт и за страстни нощи! Подгответе си и направете план за уикенда, независимо дали сте обвързани или не.

Любовен хороскоп Дева

Периодът е прекрасен за необвързаните, които ще имат възможност да се насладят на интересни нови контакти и запознанства.

loading...