Любовен хороскоп за седмицата

Овен Ако смятате, че половинката ви е вашият най-добър приятел, то наистина сте късметлии в любовта. Тази седмица ще прекарате повече време с половинката и това ще ви...

820 0

Овен

Ако смятате, че половинката ви е вашият най-добър приятел, то наистина сте късметлии в любовта. Тази седмица ще прекарате повече време с половинката и това ще ви помогне да се преоткриете. Независимо дали сте от дълго време заедно или скоро сте започнали връзката си, ще научите по нещо ново един за друг и това ще усили пламъка на любовта. Ако сте необвързани, приятел може да ви запознае с интересна личност.

Телец

Обвързаните представители на зодията ще се радват на усещането за дълбочина във връзката. Любовта им ще бъде непоклатима. Ще се чувстват подкрепяни от любимия човек, но и те ще покажат своята загриженост към него. Вашата увереност благодарение на любовта ще ви помогне и в работата. Необвързаните Телци да следват събитията около тях и да не избързват.

Близнаци

Новолунието ще стимулира връзката на обвързаните Близнаци. Ще имате възможността да направите по-сериозни планове за двама ви. Необвързаните представители на зодията може да видят на хоризонта някоя интересна личност. Но не се опитвайте да сравнявате него или нея с предишните ви партньори, това ще е невъзможно. Тази личност ще се откроява.

Рак

Обрат в любовния живот на Раците! Това ще се случи благодарение на непредсказуемата Луна и по-специално новолунието, което ще окаже влияние върху вашия партньорски сектор. С любимия човек ще имате възможност за ново начало в определено измерение на вашата любовна връзка. Но бъдете готови да проявите повече гъвкавост с партньора, когато се движите напред, тъй като няма да липсват малки препятствия.

Лъв

Представителите на зодия Лъв ги очакват много хубави моменти в любовта, благодарение на Венера. В сряда, планетата ще се премести в сектора на връзките ви и ще остане в тази част на графиката до 27 февруари. Ако скоро сте срещнали някоя интересна личност, има шанс отношенията да се развият. Обвързаните Лъвове ще се радват на сладка любов.

Дева

Що се отнася до любовния живот на Девите, тази седмица те ще се чувстват така, сякаш са се качили на влакче в увеселителен парк! Новолунието ще окаже влияние върху техния сектор на романтиката и това ще им помогне да запазят любовните искри с някого, който е пленил сърцето им.

Но не са изключени обрати, обърквания. Въпреки това нова енергия се отваря към Девите в любовта, бъдете търпеливи.

Везни

loading...