Любовен хороскоп за седмицата-3 зодии имат възможност за нова любов

Овен Има определени идеали, към които всички се стремим, когато става дума за любов и взаимоотношения. Но това, което желаем по отношение на нашия партньор, често не отговаря...

908 1

Овен

Има определени идеали, към които всички се стремим, когато става дума за любов и взаимоотношения. Но това, което желаем по отношение на нашия партньор, често не отговаря на нашите нереалистични очаквания. Тази седмица Овните може да получат точно такъв урок по отношение на любовта. Ако се опитвате с всички усилия да промените половинката си по ваш модел, това може да разруши добрите перспективи пред вас. Погледнете на връзката ви от друг ъгъл и бъдете благодарни за това, което имате.

Телец

Партньорът ще ви помогне да погледнете на живота в изцяло нова светлина и това ще ви накара да се почувствате още по-влюбени. И двамата ще бъдете в синхрон и ще успеете да подредите приоритетите си.

Рак

Ако скоро сте започнали нови взаимоотношения, може да се почувствате така, сякаш има нещо много различно в тази романтика. Споделените емоции с него или нея може да ви се сторят неочаквани. Обикновено хората отделят време да се опознаят и бавно се разкриват, когато започнат да се чувстват все по-комфортно. С този човек обаче ще откриете, че се впускате в най-интимните места на личността бързо и лесно. Дали това не е любов?

Лъв

Любовни трепети очакват и представителите на зодия Лъв. Възможно е да усетите привличане между вас и интересна личност в обкръжението ви. Общуването ви ще е интересно, разговорите продължителни. Ще искате да изследвате човека срещу себе си, защото за вас е важно той да може да оцени интелекта и личността ви, да бъдете специални за него, но и той да се окаже специален за вас.

Дева

Напрегната ще бъде седмицата за обвързаните Деви. Може би е имало ситуация, която не сте разрешили с партньора ви и сте оставили във времето. Събитията през тази седмица може да ви накарат да се почувствате объркани. Всяко разочарование, с което отказвате да се сблъскате, в крайна сметка ще доведе до нарушаване на хармонията. Дали не е време да обсъдите проблемите и да ги разрешите?

Везни

loading...