Любовен хороскоп за седмицата: Благоприятно време за флиртове и любов за…

Телец – Тази седмица звездите ви съветват да напълните сърцето си с енергията на любовта. Приемете с благодарност грижите и нежността на партньора си, отговорете с взаимност. Постарайте...

652 0

Телец – Тази седмица звездите ви съветват да напълните сърцето си с енергията на любовта. Приемете с благодарност грижите и нежността на партньора си, отговорете с взаимност. Постарайте се да премахнете от живота си претенциите и недоволството. На Телците, които са сами може да им се усмихне щастието в личния живот през този период, но и вие подпомагайте съдбата – движете се повече сред хора, помолете да ви запознаят с ново лице и т.н. Тайните връзки може да станат за вас значими и важни. Макар и да продължавате да скривате своята страст, сърцето ви ще осъзнае, че това не може да продължи за дълго. А тези, които имат дълготрайни отношения трябва да се усамотят с любимия човек далеч от шума и светската суета.

Близнаци – През тази седмица ще се отличавате от тълпата и непременно ще бъдете забелязани. Ако се влюбите, то ще усетите как на гърба ви „поникват” криле и ще ви се иска с цяло гърло да се провикнете за своите чувства. Дори установени вече отношения може да придобият лекота и възвишеност. В тях внесете повече романтика и иновации. Време на необичайни изненади. Бъдете предприемчиви и инициативни. Ако сте още сами, то не следвайте традиционният маршрут, а потърсете любовта там, където по-рано не сте и мислили, че ще я намерите.

Рак – В следващите дни не се опитвайте да завоювате сърцето на любимото същество активно и напористо. По-добре е да действате меко и ненатрапчиво, бъдете търпеливи. Много е възможно обектът на вашата любов скоро сам да прояви инициатива. Не бързайте да разкривате душата си. Продължавайте да бъдете загадка за любимия човек. Избягвайте да сте непрекъснато пред погледа му, само за кратко се показвайте – така ще останете по-дълго време в ума му. Нека вашият избраник/ца да ви следват. Това е интересна игра, която позволява на влюбеното сърце да бие по-силно и бързо.

Лъв – Мнозина Лъвове, които са сами ги очаква приятно запознанство, изпълнение на съкровени желания. Но не стойте и вие със скръстени ръце, а подпомагайте съдбата. Излизайте повече сред хората, посещавайте събирания. Романтичните отношения няма да ви оставят равнодушни. Ако пък отношенията ви са стигнали до „сватба”, то не бързайте да обявявате намеренията си. Насладете се още един на друг, правете съвместни планове за бъдещето.

Дева – Ако нямате още партньор – действайте! Няма нужда да чакате чудеса. Те няма да влязат в живота ви просто така, без известни усилия от ваша страна. Не позволявайте на страха да ви спре, тъй като сърцето ви отдавна жадува за любовта. При установените връзки не е препоръчително сега да се правят кардинални изменения. През тази седмица в отношенията ви е възможно да се случат приятни промени. Оценете ги по достойнство и вижте перспективите в тези трансформации.

Везни – През тази седмица симпатиите на Везните може да предизвика човек работещ в съседният отдел, близкият офис или при работа по служба. Да устоите пред съблазните на служебният флирт и да скриете чувства ще е твърде трудно, но все пак не се поддавайте на изкушенията. Тези, които търсят своята половинка да стягат багажа си, да си купят билет за някой спа център или обиколка с екскурзовод. Това е начина, по който ще срещнете съдбата си. А ако вече са срещнали любовта, пак е добре да направят същото и да отпътуват, където ще натрупат нови емоции и впечатления.

loading...