Любовен хороскоп за седмицата

Овен През тази седмица родените под знака на зодия Овен повече ще ги вълнуват парите и по-малко любовта. Това разбира се не е нещо лошо. Вие сте уверени...

4876 0

Овен

През тази седмица родените под знака на зодия Овен повече ще ги вълнуват парите и по-малко любовта. Това разбира се не е нещо лошо. Вие сте уверени във възможностите си и желанието ви за успех и развитие ще бъде подкрепено от любимия човек. В края на седмицата не забравяйте да отделите повече време на партньора. Заслужава го.

Телец

Без съмнение тази седмица е вашата, уважаеми Телци, и сега е моментът да блеснете.  Ще създадете красива любовна връзка. Ако вие и вашата половинка обмисляте да създадете семейство, моментът е повече от подходящ. Звездите са на ваша страна.

Близнаци

Някакви новини свързани с финанси ще зарадват вас и вашата половинка. Повечето пари могат да се дължат на бонус или нечие повишение, а може да са плод на инвестиции, които сте направили преди време. Седмицата е подходяща и за романтични пътувания и изненади към любимия човек.

Рак

Ако нямате половинка до себе си, то бъдете по-социални, за да се отворят пред вас нови възможности за любов. Не отказвайте отправените ви покани от колеги и приятели. Има голям шанс да срещнете някоя мистериозна и чувствена личност. Обърнете внимание на всеки знак, който той или тя изпрати към вас.

Лъв

Обвързаните представители на зодията ще се радват на подкрепата на своята половинка по отношения на кариерата. А може би имате романтична авантюра с вашия шеф и той ви е приготвил приятна изненада свързана с работата. Не е изключено половинката да ви срещне с някоя влиятелна личност, която ще ви помогне да смените работата си или да получите повишение. И все пак не забравяйте да останете насаме повече време с любимия човек.

Дева

Седмицата ще бъде повече от хубава по отношение на любовта за родените под знака на зодия Дева. Ако се намирате във връзка ще имате желание да се отдадете на много романтични моменти с половинката. Ако имате планове свързани с вашето общо бъдеще, интересен проект, който искате да реализирате или някакво обучение, на което бихте искали да се запишете, сега е моментът да действате.

loading...