Любовен седмичен хороскоп

Любовен седмичен хороскоп Овен Импулсивни сте и често прибързани, но през тази седмица някак си сте „в безопасност“. По друг начин казано, каквато и глупост да сътворите последствията...

1206 0

Любовен седмичен хороскоп Овен
Импулсивни сте и често прибързани, но през тази седмица някак си сте „в безопасност“. По друг начин казано, каквато и глупост да сътворите последствията няма да са много сериозни.

Даже нахалното ви поведение ще предизвика по-скоро усмивка, отколкото недоволство. Може да си направите някои експерименти на любовния фронт, да флиртувате, да си насрочвате срещи, дори и ако вече си имате гадже. Засиленият ви интерес към романтични преживявания няма да е съпроводен с бурна реакция. Шансът на необвързаните да попаднат на подходящия човек не е за пренебрегване, но колко ще продължи връзката е съвсем друг въпрос.

Любовен седмичен хороскоп Телец
Обикновено се разбирате с всички и е доста трудно да ви извадят от равновесие. През тази седмица ще сте още по-дружелюбни и общителни. Не търсете любовта твърде далече, тя е накъде около вас. Огледайте се, обърнете внимание на хората от обичайното си обкръжение. Ще откриете у тях привлекателни качества, които ще ви подтикнат да намалите дистанцията. Направете го, няма да съжалявате.
Онези, които вече си имат приятел/ка ще са по-пасивни. Те се чувстват достатъчно сигурни във връзката си и вниманието им ще е насочено по-скоро към ежедневните задължения. Но не пропускайте почивните дни. Организирайте си някакво парти, емоциите ще са незабравими.

Любовен седмичен хороскоп Близнаци
За представителите на вашия знак, поддържащи постоянни романтични отношения предстои една прекрасна седмица. Направете така, че да не сте непрекъснато заедно с гаджето си. Насрочвайте си срещите през ден, през два дни. Ще установите нещо интересно, а именно, че откривате нови качества у любимия човек, че постъпки, които преди време да ви издразвали, сега не ви правят впечатление. Връзката ви ще стане много по-хармонична от преди.
За необвързаните е много важно да мислят позитивно, да възприемат събитията с усмивка. Едно от условията за намиране на „сродната ви душа“ е да изхвърлите мрачните мисли от главата си. Скрийте „сърдития“ Близнак, нека само „добрият“ да се запознава с нови хора.
Любовен седмичен хороскоп Рак
Магнетични сте, а това е предпоставка за романтични преживявания и добро настроение. Онези от вас, които вече имат приятел/ка трябва да са предпазливи. Преценявайте поведението си, не давайте поводи за ревност. Ако не сте в състояние да предотвратите случайните флиртове, то поне ги пазете в тайна. Не залагайте връзката си „на карта“.
Контактите ще са интензивни и нямащите постоянна връзка ще имат възможност за избор, присъствайки в различни компании и групи. Бъдете искрени. Дайте възможност да околните да разберат дали ги харесвате или не. Оставите ли ги „да гадаят“ ще си създадете неприятности.

Любовен седмичен хороскоп Лъв
В началото на седмицата любовните отношения ще са непривично спокойни. Може да сте във връзка от доста време или от скоро, но първоначално мислите ви ще са насочени към съвсем други теми. Периодът е нещо като „затишие пред буря“. В средата на седмицата ще сте по-неспокойни, по-капризни и по-взискателни към всичко и към всички, включително него/нея или желаещите да привлекат вниманието ви. Точно тогава ще се замислите над въпроса дали изобщо си заслужава да сте заедно или е по-добре да прекратите отношенията.
Разполагате с достатъчно време за размисъл, но каквото и да решите, то трябва да е плод на вътрешното ви убеждение, а не на външно внушение. Следвайте интуицията си и бъдете самостоятелни.

Любовен седмичен хороскоп Дева
В състояние сте да овладеете емоциите. Подходящ момент да анализирате състоянието на отношенията си. На моменти може да ви се стори, че връзката „виси на косъм“. В следващия момент да прецените, че без него/нея не можете да живеете и ден. Престанете да се люшкате от едната крайност в другата. Крайно време е да решите какво всъщност искате и да започнете да работите върху избора си.
Онези представители на вашия знак, които в момента нямат постоянна връзка най-вероятно няма и да оформят такава. Причината не е в липсата на интерес към вас, а в липсата на смелост от ваша страна да прескочите ограниченията, които сами си създавате.

Любовен седмичен хороскоп Везни
Наблюдателни сте и прекалено впечатлителни през тази седмица. Не би се случило нищо лошо, ако не бяхте и прекалено чувствителни, което често ви прави мнителни. С други думи казано, в състояние сте да „направите от мухата – слон“, да си измисляте несъществуващи поводи за ревност, сръдни и неоснователни капризи. В старанието си да потвърдите или отхвърлите собствените си съмнения може да станете нетърпимо досадни.
И да имате, и да нямате приятел/ка опитайте се да гледате фактите от различни гледни точки. Можете да съсипете отношенията си или да ги издигнете на по-високо ниво. Изборът си е изцяло ваш.

Любовен седмичен хороскоп Скорпион
Следвайте интуицията си, тя е едно от силните ви качества. Умението ви да виждате не-явното може да ви е много полезно през тази седмица. Хрумват ви оригинални идеи, последователни сте и много малко е нужно, за да оформите окончателно характера на връзката си. Може да я стабилизирате или да предложите раздяла, да я разнообразите или да намалите инициативата. Важното е да правите нещата така, както ги чувствате, а не така, както ви съветват по форумите в интернета.
Ако все още нямате връзка, то едно от условията за създаване на такава е да сте откровени в поощренията и сдържани в критиките, а не обратното.

loading...


Коментари