Любовен ритуал на 14 февруари, който ще ви помогне да си намерите партньор в живота

Защо този ден любовните ритуали са най-ефективни? Защото атмосферата буквално е наситена с положителна енергия и любов, тя може да се усети дори на физическо ниво. Ритуалите, извършвани...

2684 0

Защо този ден любовните ритуали са най-ефективни? Защото атмосферата буквално е наситена с положителна енергия и любов, тя може да се усети дори на физическо ниво. Ритуалите, извършвани през нощта или през деня на 14 февруари, се считат за особени.

Защото тяхната насоченост е свързана с приближаването на срещата на човек с неговата втора половинка, дадена му от самата съдба. Въздействието на тези ритуали е десетки пъти по-мощно тъй като те са подкрепени от положителните енергийни потоци на светия мъченик – Валентин.

Помощ от духа на Свети Валентин

Ритуалите за привличане на любов, които се провеждат на този ден са много. Всички те имат специална особеност, която ги прави особено ефективни. Защото Валентин е бил човек добър и светъл, той е помагал на всички нуждаещи се хора. Благодарение на тези качества той е издигнат в ранг на светец. От тогава Свети Валентин е талисман и покровител на влюбените. На самотните хора той помага да намерят своя спътник и да намерят щастие в личния си живот. Освен това Валентин защитава влюбените от кавги, сближава ги, дава им възможност да се разбират по-добре един с друг.

Любовен ритуал на 14 февруари, който ще ви помогне да си намерите партньор в живота

Ритуал „Сърчице“

loading...