Любовна съвместимост: Ето как да разберете дали сте съдбовно свързани с половинката си

Колко често хората правят грешки при избора на втората половинка. И някой отделя дълго време, за да намери идеалния партньор в живота. Решете въпроса със сърцето и намерете...

1192 0

Колко често хората правят грешки при избора на втората половинка. И някой отделя дълго време, за да намери идеалния партньор в живота. Решете въпроса със сърцето и намерете правилния човек, за да създадете сериозна връзка в нашето време, не е много лесно.

За да се противопоставят на несправедливостта на съдбата, астрологията, нумерологията и други езотерични науки са се увеличили, позволявайки предварително да разберете любовната съвместимост на мъж и жена. Предлагаме ви да определите дали вие и втората ви половина се срещате по име. Използвайки съвместимостта на имената, лесно можете да идентифицирате бъдещето на всяка двойка.

За да проверите съвместимостта на имената на любовта, трябва да се вземат химикалка и лист хартия в кутията. Напишете пълното си име,особствено име и бащино. Всяка буква трябва да е в отделна кутийка. Под своето име напишете пълното си име на любим човек, така че първата буква от фамилията му започва с първата буква от фамилното в име, първата буква от името – при първата буква от името ви, и така нататък. Да дадем пример с две имена:

Съвместимите имена са в следните случаи:

Ако повечето от буквите във вертикалния ред съвпадат според принципа на съгласието на гласната фаза. В горните имена са например първите букви на фамилното име (I и II).

Ако има съвпадения на букви във вертикални редове (например O и O).

loading...